Beyaz Saray, kadınların gözünden anlatılacak

Beyaz Saray, kadınların gözünden anlatılacak

Amerikan başkanlık sistemini kadınların gözünden yansıtan “The First Lady” adlı antolojisi dizisinde Michelle Obama’ya Viola Davis, Betty Ford’a Michelle Pfeiffe, Gerald Ford’a ise Aaron Eckhart hayat verecek.

Showtime kanalında yayımlanacak “The First Lady” dizisinin oyuncu kadrosu yavaş yavaş belli olmaya başladı. Dizide Michelle Obama’yı Viola Davis, Betty Ford’u ise Michelle Pfeiffer oynayacak. Jayme Lawson ve Kristine Froseth da sırasıyla Michelle Obama ve Betty Ford’un gençliklerini canlandıracak.

FilmLoverss‘ın Variety‘den aktardığı habere göre, dizinin oyuncu kadrosuna en son eklenen isim ise Aaron Eckhart oldu. Eckhart, dizide Gerald Ford karakterini canlandıracak.

ROOSEVELT'İN HAYATI DA ANLATILACAK

Dizi, Beyaz Saray’ın merkezindeki kadınların gözünden Amerika başkanlık sistemini yansıtan bir yapım olacak. Eckhart’ın canlandıracağı Gerald Ford Jr, 1948 yılında Betty Boomer Ford ile evlendi. Ardından, 25 yıl boyunca Michigan eyaletinden seçildiği Temsilciler Meclisi’nde görev yaptı. Ayrıca, Richard Nixon tarafından tayin edilmesi ve Nixon’ın istifası üzerine yerine almasıyla seçilmeden hem Başkan Yardımcısı hem de Amerika Birleşik Devletleri Başkanı olarak görev yapan tek kişi olmasıyla Amerika için önemli bir isim haline geldi.

Ford ve Obama ailesi dışında dizi, Eleanor Roosevelt’in hayatını da ilk sezonuyla ekranlara taşıyacak. Fakat Roosevelt’i canlandıracak isim henüz belli değil.

Eckhart geçmişte birçok yapımda yer aldı. Bu yapımların en bilinenleri ise “Kor” (The Core), “Kara Şövalye” (The Dark Knight), “Bleed for This” ve “Sigara İçtiğiniz İçin Teşekkürler” (Thank You for Smoking) olmuştu. Fakat “The First Lady”, seslendirme kadrosunda yer alacağı animasyon dizisi “Pantheon” dışında Eckhart’ın rol aldığı ilk televizyon yapımı olacak.

Herkes için merak konusu olan Beyaz Saray’ı kadınların gözünden ekranlara taşıyacak olan diziyi, aynı zamanda dizinin yapımcılığını da üstlenen Aaron Cooley kaleme alıyor. Yürütücü yapımcılar arasında ise, Viola Davis, Julius Tennon, Andrew Wang, Cathy Schulman, Jeff Gaspin ve Brad Kaplan yer alıyor. Showtime ve Lionsgate‘in yapımcılığını üstleneceği dizinin yönetmen koltuğunda ise Susanne Bier oturacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN