Beyaz Show'dan 20 yıl sonra radikal karar

Beyaz Show'dan 20 yıl sonra radikal karar

20. yılına giren Beyaz Show yapımcısı bu sezon radikal bir karar aldı.

Bu kez seyirci Beyaz Şov stüdyosuna gitmeyecek, bizzat Beyazıt Öztürk ve ünlü konukları seyircinin ayağına gidecek.

Aylardır gizli ve titiz bir çalışmayla, yepyeni projesini hayata geçirmeye hazırlanan Beyazıt Öztürk, daha şimdiden Avrupa’nın ve Türkiye’nin dört bir yanında salonları hazırlamaya başladı.

BANTTAN YAYINLANACAK

Kanal D’de de banttan yayınlanacak olan programın ekibinin kullanacağı teknik malzemeler de şimdiden hazırlanırken, Kanal D izleyicisi de 15 günde bir, başka yerlerde çekilmiş bir programı izleyecek.

Beyaz Show bundan böyle her cuma değil, 15 günde bir cuma akşamları ekrana gelecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN