BioNTech aşısında kritik gün: Süre uzayacak mı?

BioNTech aşısında kritik gün: Süre uzayacak mı?

İrlanda Ulusal Bağışıklık Kazandırma Danışma Komitesi'nin bu gün hükümete Pfizer & BioNTech aşısının iki dozu arasındaki süreyi uzatmasını önermesi bekleniyor.

İrlanda, Pfizer BioNTech aşısının iki dozu arasındaki süreyi 6 haftaya kadar uzatarak daha fazla kişiye ilk doz aşıyı uygulamayı planlıyor.   

Yerel basında çıkan habere göre, hükümete yakın bir kaynak NIAC’ın bugün Johnson & Johnson Janssen koronavirüs aşısına onay tavsiyesi vermek için toplantı yapacağı ve yüksek ihtimalle aşıya kullanım onayı vereceği belirtildi.  

NIAC bugünkü toplantıda ayrıca, Pfizer BioNTech aşısının iki dozu arasındaki süreyi 6 haftaya uzatma olasılığını görüşecek. İrlanda hükümeti, Pfizer aşısının iki dozu arasındaki süreyi uzatarak daha fazla kişiye ilk dozu uygulamayı planlıyor. NIAC bugünkü toplantı sonucunda yarın İrlanda hükümetine tavsiyelerini iletecek.
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN