Bitcoin düşmeye devam ediyor

Bitcoin düşmeye devam ediyor

Kriipto para birimi Bitcoin, ay başında 42 bin doları görmesinin ardından son iki günde yüzde 8 geriledi. Bitcoin, şuanda piyasalarda 34 bin dolar civarında işlem görüyor.

Piyasa değeri en yüksek kripto para Bitcoin'de düşüş devam ediyor. 42 bin doları görerek tüm zamanların rekorunu kıran Bitcoin son bir haftada yüzde 11 düştü. 

Bitcoin'de son dönemdeki yüksek dalgalanmaya ilişkin 'spekülatif balon' tartışması sürüyor. 

Destekçileri, 'sektörün olgunlaştığını ve kurumsal yatırımcıların enflasyona karşı hedge olarak görmeye başladığını' söylerken, karşı görüştekiler ise 2017'deki çöküşün öncesini hatırlatan 'spekülatif bir balon' uyarısında bulunuyor. Bloomberght'de yer alan habere göre 2020 sonundan gelen ivmeyi sürdürmekte zorlanan Bitcoin, bu ay üçüncü kez 10 günlük hareketli ortalamasının altına indi. 

 Bitcoin'in son iki gündeki kaybı yüzde 8'i buldu. Bitcoin bu ay başında 42 bin doları görmesinin ardından aynı hızla yüzde 17'lik bir düşüş göstermişti.

Bitcoin, şuanda piyasalarda 34 bin dolar civarında işlem görüyor. 
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN