Bodrum'daki işadamı cinayetinde yeni gelişme

Bodrum'daki işadamı cinayetinde yeni gelişme

Geçtiğimiz ay Bodrum'da işadamı Ali Özdemir'in ortağı Mustafa Özbelen tarafından öldürülmesine ilişkin soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Özbelen'in avukatı Nurettin Çelik, Özbelen'in avukatlığından çekildi. Avukat Çelik “Karışık ve stresli bir süreçti” diyerek çekilme sebebini açıkladı. Daha önce de öldürülen Ali Özdemir'in avukatı sert bir açıklama yapmıştı.

Bodrum'da 6 Ocak'ta kaybolan işadamı Ali Özdemir'in cesedi 9 gün sonra orman kenarında bulunmuştu. Soruşturma sürecinde Özdemir'in ortağı Mustikafa Özbelen savcılığa teslim olmuş, Özdemir'i kendisinin öldürdüğünü itiraf etmişti. Özbelen, eşi Tuğba Özbelen ile Ali Özdemir arasında bir ilişki olduğunu, bu ilişkiyi öğrendikten sonra Ali Özdemir ile tartıştığını ve ardında çıkan boğuşma sırasında Ali Özdemir'in kendi silahıyla vurulduğunu iddia etmişti. Tutuklanan Mustafa Özbelen hakkındaki soruşturma devam ediyor. Özdemir ailesinin avukatı önceki gün olaya dair bir açıklama yapmış, cinayetin bir 'namus cinayeti' olmadığını iddia etmişti. Bu kez haber Özbelen'in avukatından geldi. Özbelen'in avukatı Nurettin Çelik, Özbelen'in avukatlığını bıraktı. Müvekkiliyle karşılıklı anlaşma sonucu böyle bir karar aldığını belirten Çelik “Karışık ve stresli bir süreçti. Anlaşarak bıraktım” dedi.

Soruşturma devam ediyor...

NE OLMUŞTU?

İşadamı Ali Özdemir Bodrum'da kaybolduktan 9 gün sonra ortağı Mustafa Özbelen avukatı Nurettin Çelik ile birlikte savcılığa giderek ortağını eşiyle ilişkisi olduğu için kendisinin öldürdüğünü itiraf etmiş ve cesedin yerini göstermişti. Başlatılan soruşturmada Özbelen'in eşi, kayınpederi, kayınvalidesi, baldızı ve evdeki hizmetçileri gözaltına alınmıştı.  Soruşturma neticesinde Mustafa Özbelen ve kayınpederi tutuklandı. Diğer zanlılar adli kontrol tedbiri ile serbest bırakıldı.

ESKİYE DAYALI BİR İLİŞKİMİZ VARDI

Özbelen ifadesinde eşinin öldürdüğü Ali Özdemir ile ilişkisini “Eskiye dayalı (2-3 senelik) bir ilişkimiz vardı. Olaydan birkaç gün önce Mustafa öğrenmiş. Üzgünüm, pişmanım” sözleriyle kabul etmişti. 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN