Son dakika! Yeni atama sonrası piyasalar karıştı, Borsada sert düşüş yaşandı

Son dakika! Yeni atama sonrası piyasalar karıştı, Borsada sert düşüş yaşandı

Son dakika haberi... Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Mustafa Çetinkaya görevden alındı, piyasalar bir kez daha altüst oldu. Dolar ve euro yeniden yükselişe geçerken, Borsa İstanbul'da ciddi düşüşler yaşandı. 100 hisseden 76'sı değer kaybetti.

Son dakika haberi... Merkez Bankası'na yapılan 'gece yarısı operasyonları' bir kez daha piyasaları altüst etti. BIST 100 endeksine dahil hisselerden 24'ü yükseldi, 76'sı değer kaybetti.

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 0,57 azalışla 1,384 puana geriledi. Endeks, saat 13.00 itibarıyla önceki kapanışa göre, 7,97 puan değer kaybetti.

En çok işlem gören hisse senetleri Ford Otomotiv, Garanti BBVA, Türk Hava Yolları, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kardemir (D) oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN