Bülent Emrah Parlak kimdir, nereli, kaç yaşında? Bülent Emrah Parlak ile Burcu Gönder neden boşanıyor?

Bülent Emrah Parlak kimdir, nereli, kaç yaşında? Bülent Emrah Parlak ile Burcu Gönder neden boşanıyor?

BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler Bunlar programının 1. kuşak oyuncuları olan Bülent Emrah Parlak ile Burcu Gönder, 2015 yılında evlenmiş, 2016 yılında da bir kız çocuk sahibi olmuşlardı. Eşi Bülent Parlak'ın öfke problemi olduğunu öne sürerek koruma kararı aldıran Burcu Gönder, daha sonra bu kararından vazgeçti. Çift, son yaptıkları açıklamada ise anlaşmalı boşanma konusunda anlaştıklarını dile getirerek basında çıkan 'aile içi şiddet' haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirttiler. İşte Bülent Emrah Parlak biyografisi...

'Bülent Emrah Parlak kimdir, nereli, kaç yaşında?', 'Bülent Emrah Parlak ile Burcu Gönder neden boşanıyor?' sorularının yanıtları sosyal medyada tartışılıyor. Yılmaz Erdoğan'ın yönetmenliğinde BKM'nin hayata geçirdiği Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın ilk kuşak oyuncularından olan Bülent Emrah Parlak ile Burcu Gönder'in boşanma kararı, sevenlerini üzdü. Gönder, daha önce Parlak için aldırdığı uzaklaştırma kararını daha sonra başvurarak kaldırttı. Çift, anlaşma boşanma yoluna gittiklerini açıkladı. Detaylar haberimizde...

BÜLENT EMRAH PARLAK-BURCU GÖNDER ÇİFTİ NEDEN BOŞANIYOR?

Oyuncu Bülent Parlak, Çok Güzel Hareketler'de tanıştığı meslektaşı Burcu Gönder ile 2015 yılında nikah masasına oturmuş, çiftin 2016 yılında bir kız çocukları dünyaya gelmişti. Gönder, 2 hafta önce Parlak'ın kendisine ekonomik ve psikolojik şiddet uyguladığını iddia ederek korunma talebinde bulunmuştu.

EKONOMİK BASKI UYGULAMIŞ

İstanbul Aile Mahkemesi'ne sunulan dilekçede Parlak'ın evlilikleri boyunca eşi Gönder'i sürekli eleştirdiği ve bu eleştirinin boyutunu aşarak hakaret derecesine kadar çıktığı ifade edildi. Parlak'ın maddi durumunun Türkiye koşullarının üzerinde olmasına rağmen eşine ekonomik baskı uyguladığının anlatıldığı dilekçede çarpıcı ifadelere yer verildi. Gönder'in dilekçesinde yazanlar şöyle:

"EŞİNİ VE ÇOCUĞUNU EVDEN ATMAYA ÇALIŞTI"

"Bülent Emrah Parlak, Burcu Gönder'in tektaş yüzüğünü sattırıp onun parasını dahi almıştır. Öfke problemi olan Parlak'ın bu durumu çevresi tarafından da bilinmektedir. Bu nedenle Gönder eşine boşanma davası açmayı istemekte, ancak bu süreçte zarar göreceğinden endişe etmektedir. Hiçbir geliri olmayan Burcu Gönder ile çocuğunu evden atmaya çalışmıştır. Bu sebeple boşanma davası açmak isteyen Gönder'in davalının agresif yapısı nedeniyle zarar görmesinden korunması için tedbir talep ediyoruz."

DİLEKÇE GERİ ÇEKİLDİ, ANLAŞMALI BOŞANACAKLAR

Burcu Gönder'in talebini haklı bulan mahkeme, davalı Bülent Emrah Parlak'ın 1 ay süreyle eşine yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama ve küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına ve Gönder'in şahsi eşyalarına ve ev eşyalarına zarar vermemesine karar verdi.

Gönder, iki hafta sonra yeniden mahkemeye başvurarak verilen tedbir kararının kaldırılmasını istedi. Eşiyle uzlaşarak anlaşmalı boşanma yoluna gittiğini dilekçesinde anlatan Gönder, eşinin tedbir verilmesini gerektirecek herhangi bir davranışlarda bulunmadığını ifade etti.

BÜLENT EMRAH PARLAK KİMDİR?

Aslen Elazığ Karakoçanlı olan oyuncu, 1979 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Çocukluğunun bir kısmını Ankara'da geçiren Parlak, 2002 yılında Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümündeki eğitimini yarım bırakıp Haliç Üniversitesi Konservatuvar Fakültesi Tiyatro bölümünü bitirdi.

2004 yılında Beşiktaş Kültür Merkezi Atölye oyuncularına katıldı. 2005-2006 yıllarında BKM Mutfak'ta sahnelenen 'Sizinkiler' adlı çocuk oyununda rol aldı.

Başarılı oyuncu, 19 Kasım 2015 yılında hayatını Burcu Gönder ile birleştirerek dünya evine girdi. Çiftin Lisa adında bir kızı var.

Kariyeri boyunca çok sayıda film ve dizi projesinde yer alan Bülent Emrah Parlak, son olarak 'Geleceğin Starı' adlı yarışmada oyuncu koçluğu yaparak dikkatleri çekti.

BÜLENT EMRAH PARLAK KAÇ YAŞINDA?

1979 doğumlu olan ünlü oyuncu, 2020 yılı itibariyle 41 yaşındadır.

ROL ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER

Jet Sosyete (2018) Konuk Oyuncu
Tatlım Tatlım (2017)
Aşk Laftan Anlamaz (2017) Cemil
Familya (2016)
Git Başımdan (2015)
Ankara'nın Dikmen'i (2014) Dikmen
Böyle Bitmesin (2014) Konuk Oyuncu
Bir Yastıkta (2013)
Mutlu Aile Defteri (2013)
İnsanlar Alemi (2012) Konuk Oyuncu
Aşağı Yukarı Yemişliler (2011)
Çok Filim Hareketler Bunlar (2010)
Neşeli Hayat (2009)
Çok Güzel Hareketler Bunlar (2008-2011)
Gönül Salıncağı (2007)
Mavi Gözlü Dev (2007)
Bir Demet Tiyatro (2006)
Organize İşler (2006)
Hırsız Polis (2005-2006)
Kapıları Açmak (2005)
Ruhun Labirentleri (2004)
Sahra (2004)
Kurtlar Vadisi (2004)

BURCU GÖNDER KİMDİR VE KAÇ YAŞINDA?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN