Burcu Gönder kimdir, nereli, kaç yaşında? Bülent Emrah Parlak, eşi Burcu Gönder ve çocuğunu evden atmaya çalıştı!

Burcu Gönder kimdir, nereli, kaç yaşında? Bülent Emrah Parlak, eşi Burcu Gönder ve çocuğunu evden atmaya çalıştı!

Burcu Gönder ile Bülent Emrah Parlak çiftinin boşanma haberi sosyal medyanın gündemine oturdu. Ünlü oyuncuların ayrılık kararı sevenlerini üzerken, Burcu Gönder'in Bülent Emrah Parlak'ın 1 ay süreyle uzaklaştırılması için mahkeme başvuruda bulunması, 2 hafta sonra ise başvurusunu geri çekmesi dikkat çekti. Gönder'in başvuru dilekçesinde Parlak için kullandığı çarpıcı ifadeler, kadına yönelik şiddetin gündem hiç düşmediği sosyal medyada en çok konuşulan konu başlıklarından biri oldu. İşte, 'Burcu Gönder'in biyografisi'...

'Burcu Gönder kimdir, nereli, kaç yaşında?', 'Burcu Gönder ile Bülent Emrah Parlak neden boşanıyor?' sorularının yanıtlarına sayfamızda yer verdik. BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler Bunlar programının 1. kuşakta yer alan ve başarılı performanslarıyla şöhreti yakalayan Burcu Gönder-Bülent Emrah Parlak çifti, 2015 yılında dünya evine girmişti. 2016 yılında bir kız çocuk sahibi olan ikili, boşanma kararı aldı. Gönder'in avukatı aracılığıyla mahkemeye yaptığı başvuruda, Parlak'ın öfke kontrolü yapamaması nedeniyle uzaklaştırılması talebinde bulundu. Mahkeme, talebi haklı bularak Burcu Gönder'in lehine karar verse de 2 hafta sonra başvurusunu geri çekti. Dilekçede yazan ifadeler ise Bülent Emrah Parlak'ın hayranlarını şaşırttı. Detaylar haberimizde...

BURCU GÖNDER-BÜLENT EMRAH PARLAK ÇİFTİ NEDEN BOŞANIYOR?

Oyuncu Bülent Parlak, Çok Güzel Hareketler'de tanıştığı meslektaşı Burcu Gönder ile 2015 yılında nikah masasına oturmuş, çiftin 2016 yılında bir kız çocukları dünyaya gelmişti. Gönder, 2 hafta önce Parlak'ın kendisine ekonomik ve psikolojik şiddet uyguladığını iddia ederek korunma talebinde bulunmuştu.

EKONOMİK BASKI UYGULAMIŞ

İstanbul Aile Mahkemesi'ne sunulan dilekçede Parlak'ın evlilikleri boyunca eşi Gönder'i sürekli eleştirdiği ve bu eleştirinin boyutunu aşarak hakaret derecesine kadar çıktığı ifade edildi. Parlak'ın maddi durumunun Türkiye koşullarının üzerinde olmasına rağmen eşine ekonomik baskı uyguladığının anlatıldığı dilekçede çarpıcı ifadelere yer verildi. Gönder'in dilekçesinde yazanlar şöyle:

"EŞİNİ VE ÇOCUĞUNU EVDEN ATMAYA ÇALIŞTI"

"Bülent Emrah Parlak, Burcu Gönder'in tektaş yüzüğünü sattırıp onun parasını dahi almıştır. Öfke problemi olan Parlak'ın bu durumu çevresi tarafından da bilinmektedir. Bu nedenle Gönder eşine boşanma davası açmayı istemekte, ancak bu süreçte zarar göreceğinden endişe etmektedir. Hiçbir geliri olmayan Burcu Gönder ile çocuğunu evden atmaya çalışmıştır. Bu sebeple boşanma davası açmak isteyen Gönder'in davalının agresif yapısı nedeniyle zarar görmesinden korunması için tedbir talep ediyoruz."

DİLEKÇE GERİ ÇEKİLDİ, ANLAŞMALI BOŞANACAKLAR

Burcu Gönder'in talebini haklı bulan mahkeme, davalı Bülent Emrah Parlak'ın 1 ay süreyle eşine yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama ve küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına ve Gönder'in şahsi eşyalarına ve ev eşyalarına zarar vermemesine karar verdi.

Gönder, iki hafta sonra yeniden mahkemeye başvurarak verilen tedbir kararının kaldırılmasını istedi. Eşiyle uzlaşarak anlaşmalı boşanma yoluna gittiğini dilekçesinde anlatan Gönder, eşinin tedbir verilmesini gerektirecek herhangi bir davranışta bulunmadığını ifade etti.

BURCU GÖNDER KİMDİR?

7 Şubat 1983 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 2001 yılında İstanbul Üniversitesi Teknik Bilimler Fakültesi'ne giren Burcu Gönder, üniversitenin tiyatro gruplarında yer aldı. Bu grupta iki sene eğitim aldıktan sonra 2003 yılında Ayışığı Sanat Evi Tiyatro kursuna katılmış ve Tuncer Cücenoğlu'nun Çıkmaz Sokak oyununda rol aldı. Bunun yanında televizyonda yayınlanan 'Altın Çocuk' ve 'Sihirli Oda' adlı çocuk filmlerinde rol aldı.

Burcu Gönder, 2004 yılında Beşiktaş Kültür Merkezi atölye oyuncuları arasına da katılarak 2007 yılında Bir Demet Tiyatro adlı dizide oynadı.

19 Kasım 2015 yılında kendisi gibi oyuncu olan Bülent Emrah Parlak ile nikah masasına oturdu. Çiftin Lisa adında bir kızı var.

BURCU GÖNDER KAÇ YAŞINDA?

1983 doğumlu olan ünlü oyuncu, 2020 yılı itibariyle 37 yaşındadır.

ROL ALDIĞI TİYATRO OYUNLARI

2003 – Çıkmaz Sokak – Ayışığı Sanat Evi Tiyatro Grubu

ROL ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER

2018 – Ağlama Anne (Aydan) (TV Dizisi)
2018 – Eski Köye Yeni Adet (Sinema Filmi)
2015 – Eğlendirme Dairesi (TV Dizisi)
2014 – Analı Oğullu (Gözde) (TV Dizisi)
2013 – Hükümet Kadın 2 (Güle) (Sinema Filmi)
2012 – Hükümet Kadın (Güle) (Sinema Filmi)
2011 – Aşağı Yukarı Yemişliler (Handan) (TV Dizisi)
2009 – Neşeli Hayat (Lokman'ın Sevgilisi) (Sinema Filmi)
2008 – 2010 Çok Güzel Hareketler Bunlar (Burcu) (TV Dizisi)
2006 – Bir Demet Tiyatro (TV Dizisi)

BÜLENT EMRAH PARLAK KİMDİR VE KAÇ YAŞINDA?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN