Burdur Belediyesi ilaçlama ekipleri dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor

Burdur Belediyesi ilaçlama ekipleri dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor

Burdur Belediyesi ilaçlama ekipleri, Koronavirüsüne karşı tüm kamu kurum ve kuruluşlara dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Tüm dünyayı etkileyen korona virüse karşı önlemlerini ilk günden bu yana arttırarak devam ettiren Burdur Belediyesi kent genelinde dezenfekte çalışmalarını mesai saati gözetmeksizin yapıyor.

3 GÜNDE 76 BİNA, 198 ARAÇ DEZENFEKTE EDİLDİ

Burdur Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ilaçlama ekipleri, Burdur Belediyesi müdürlükleri, Sultanderesi hizmet kampüsü, PTT binası, Burdur askeri gazino, Burdur Askerlik Şubesi, Burdur Tarım Kredi Kooperatifi, el sanatları merkezi, Serenler Otel, bölge trafik binası ve emniyet araçları, arıtma tesisi, Türkiye Petrolleri, otogar, huzurevi ve il merkezindeki camilerde dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirildi. Ekipler böylelikle Kovid-19 mücadelesinin 3. gününde toplan 76 bina ve 198 araç dezenfekte etti.

ÇOCUK PARKLARI DEZENFEKTE EDİLİYOR

Burdur Belediyesi, çocuk parklarında da dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Hastalık bulaşma riskinin yüksek olduğu çocuk parkları ve park içerisindeki oyuncaklar, ekipler tarafından dezenfekte ediliyor. Rutin temizlik çalışmalarına ilave olarak başlatılan detaylı hijyenik temizlik çalışmasıyla çocuk oyun alanlarımız özel dezenfektanlarla yıkandı. Şehrin her noktasında koronavirüsüne karşı dezenfekte çalışmalarına devam edilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN