Büyükşehir'in Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği etkinliğe ziyaretçi akını

Büyükşehir'in Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği etkinliğe ziyaretçi akını

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı. Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Meydanı’nda oluşturduğu etkinlik alanı da ziyaretçi akınına uğradı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 97'inci yıl dönümü kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda çelenk sunma töreni düzenlendi. Törene katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu Atatürk Anıtı’na çelenk sundu, ardından vatandaşlarla birlikte anıta karanfil koydu. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Cumhuriyet Meydanı’na kurduğu etkinlik alanı da ziyaretçi akınına uğradı. Antalyalılar ellerinde Türk Bayraklarıyla sergi alanını gezdi.

SERGİ ALANINDA DUYGU DOLU ANLAR

Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyetin ilanı sürecini yansıtan yerli ve yabancı gazeteler ile Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğraflarından oluşan sergi ziyaretçilere duygu dolu anlar yaşattı. İki sağlık çalışanı ve iki Mehmetçiğin Kurtuluş Savaşı günlerini anlatan canlı heykellerin performanslarına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Ayrıca ziyaretçiler gerçeklik teknoloji stantlarında Atatürk’ün 3 boyutlu görseli ile fotoğraf çektirdi.

HUZUREVİ SAKİNLERİNE KONSER

Antalya Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Bandosu da mobil konserlerine ilçelerde devam etti. Cumhuriyet Bandosu, Döşemealtı’ndaki Halil Akyüz Huzur Evi sakinlerine konser verdi. Huzurevi sakinleri ellerinde Türk Bayrakları ile bandonun seslendirdiği marşlar ve şarkılara eşlik ederek, Cumhuriyet coşkusunu yaşadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN