Canan Kaftancıoğlu’ndan ‘savaşa hayır’ paylaşımı

Canan Kaftancıoğlu’ndan ‘savaşa hayır’ paylaşımı

Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu'nun Barış Pınarı Harekatı’na destek açıklamalarının ardından CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, "Savaşa hayır" paylaşımı yaptı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Türkiye’nin Fırat’ın Doğusu’nda terör örgütü YPG’ye yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı’yla ilgili paylaşım yaptı.

"SAVAŞIN KAZANANI OLMAZ"

Kaftancıoğlu şu ifadeleri kullandı:

“Suriye iç savaşı, bölgesel ve küresel güçlerin vekalet savaşına dönüşerek çok büyük acılara sebep olmuştur. Kalıcı çözümün yolu, Suriye’nin bir devlet olarak varlığını sürdürmesini mümkün kılabilecek anayasal modelleri tartışmak, diyalog kanallarını kurmak ve buna sahip çıkmakla mümkündür.

Yüzlerce yıldır aynı topraklarda yaşayan birbirine akraba halklar, emperyalist oyunlarla nüfus mühendisliğine ve zorunlu iskan politikalarına maruz bırakılmamalıdır.

Savaşın kazananı, barışın kaybedeni olmaz.”

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN