Ahi Yaran Meclisi esnafları ziyaret etti

Ahi Yaran Meclisi esnafları ziyaret etti

Çankırı’da Ahi Yaran Meclisi üyeleri Başağa Ocağı münasebetiyle Yaran Meclisinde bulunan esnafların iş yerleri önüne giderek mahalli oyunları sergilediler

Ahi Yaran Meclisi üyeleri tarafından yılın son yaran ocağı olan Başağalar Ocağı’nda mecliste bulunan esnaf olan yaranların iş yerlerine giderek "hayırlı işler" dileyerek mahalli oyunlarını sergilediler.Yapılan etkinliğe ilişkin açıklamada bulunan Büyükbaşağa Ali Bağdat, “Bu Başağa Ocağımızda esnaf yaranlarımızın iş yerlerini ziyaret ederek hayırlı işler diliyoruz. Hem kültürümüzü halkımıza göstermek hem de halkımızla hemhal olmak için bu programı gerçekleştiriyoruz" dedi.Yapılan gösterilerde vatandaşlar telefonlarla çekim yaparak sosyal medya hesaplarında paylaşımlar yaptılar.

ÇANKIRI/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN