CHP'den balonlu eylem: 128 milyar dolar böyle uçtu

CHP'den balonlu eylem: 128 milyar dolar böyle uçtu

'128 milyar dolar' tartışmaları gündemdeki yerini korurken İzmir'de ilginç bir eylem yapıldı. CHP'li gençler ilçe tabelasına balonlarla dolu '128 milyar dolar nerede?' yazılı pankart astılar. Polisin pankarta müdahale etmeye geldiği sırada ise balonları serbest bıraktılar ve pankart gökyüzüne çıktı.

Merkez Bankası'ndaki 128 milyar dolara ilişkin tartışmalar devam ederken Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karşıyaka Gençlik Kolları üyeleri ilginç bir eyleme imza attı.

CHP tarafından reklam panolarına astırılan '128 milyar dolar nerede?' yazılı afişler sökülüp konuya ilişkin soruşturma başlatılmıştı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise bu duruma tepki göstererek sormaya devam edeceklerini dile getirmişti. İzmir'deki CHP Karşıyaka Gençlik Kolları üyeleri bugün ilçe binası tabelasının üzerine balonlara bağlı şekilde '128 milyar dolar nerede?' yazılı pankart astı.

1-001.jpg

BALONLAR PANKARTI UÇURDU

Polislerin pankarta müdahale etmek için geldiği sırada ise balonlar serbest bırakıldı ve pankart gökyüzüne çıktı.

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç, "Gençlik kolları üyeleri, 128 milyar dolar nerede diye sorduğunda uçtu herhalde diye cevap vermiştim. Pankartı almaya gelen güvenlik güçlerimiz pankart nerede diye sorduğunda da yine aynı cevabı verdim; uçtu herhalde” dedi.

CHP Karşıyaka İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak İnanır ise, "Afişlerin asılması yasaklandı, uçurulması değil. Şimdi de tutanak tutulup astığımız afişe el konulması gerekiyordu ama afiş de tıpkı 128 milyar dolar gibi uçup gitti” diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN