CHP'den 'sağlık çalışanlarının maaşı ödenmedi' iddiası

CHP'den 'sağlık çalışanlarının maaşı ödenmedi' iddiası

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş Zonguldak, Edirne ve Sakarya'da sağlık çalışanlarının maaşlarının ödenmediğini iddia etti. Demirtaş daha önce böyle bir şikayet almadığını belirterek "Devlet iflas etti de bizim mi haberimiz yok?" dedi.

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, 3 ilde sağlık çalışanlarının maaşlarının ödenmediğini iddia etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grubu Sözcüsü Ünal Demirtaş, Zonguldak, Edirne ve Sakarya’da Aile Hekimleri ile Aile Sağlığı merkezi çalışanlarına maaşlarının yatırılmadığını söyledi.

"DEVLET İFLAS ETTİ DE HABERİMİZ Mİ YOK?"

Konuya ilişkin bir basın açıklaması yapan Demirtaş, “Devlet memuru olup da maaşın yatırılmadığı şikayetini hiç almamıştım. Devlet iflas etti de bizim mi haberimiz yok?” diye konuştu.

Kendisine çok sayıda kişinin ulaştığını söyleyen Demirtaş, şunları söyledi:

“Şimdiye kadar farklı pek çok sorun tarafıma iletildi. Ancak devlet memuru olup da maaşın yatırılmadığı şikayetini hiç almamıştım. Seçim bölgem olan Zonguldak’ta, Edirne’de ve Sakarya’da Aile Hekimlerimize ve Aile Sağlığı Merkezi çalışanlarına ayın 15’inde yatması gereken maaşları yatırılmamış. Devlet iflas etti de bizim mi haberimiz yok.”

TTB: 11 SAĞLIK ÇALIŞANI DAHA HAYATINI KAYBETTİ

Öte yandan Türk Tabipleri Birliği, son 2 günde 11 sağlık çalışanının daha koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğini açıkladı.

Twitter'dan yapılan paylaşımda hem doktorların isimleri açıklandı hem de 'Yönetemediğiniz için #Ölüyoruz' notu paylaşıldı

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN