CHP'li belediyelerden 'Bizim belediyeler tıkır tıkır çalışıyor' kampanyası

CHP'li belediyelerden 'Bizim belediyeler tıkır tıkır çalışıyor' kampanyası

CHP'li belediyelerin başkanları sosyal medya hesaplarından "Bizim belediyeler tıkır tıkır çalışıyor, teker teker tamamlıyor" etiketiyle bir kampanya başlattı. Paylaşımlarda belediyelerin gerçekleştirmiş olduğu çalışmalara yer verildi.

CHP'li büyükşehir, il ve ilçe belediyeleri sosyal medya hesaplarından belediyelerin çalışmalarının yer aldığı videolar yayınlayarak kampanya başlattı.

CHP'li belediyelerin sosyal medyada #TıkırTıkırÇalışıyoruz #BizimBelediyeler etiketleriyle paylaştığı videolarda askıda fatura uygulamasından, kadın istihdamından ve depreme karşı yapılan çalışmalardan söz ediliyor.

Videolarda, "Bizim belediyeler tam da söz verdiği gibi kadın istihdamını öncelikli hale getirdi", "Bizim belediyeler vatandaşın en temel beklentilerini çözmeden çılgın, mega, ultra projelerle kaynakları heba etmiyor, biriken sorunları teker teker çözüyor", "Askıda Fatura uygulamasıyla bizim belediyeler bir yardım köprüsü kurdu. Kimdir, kimlerdendir diye bakmadan, ayrım gözetmeden ihtiyacı olan hanelerimizin faturalarını yardımsever vatandaşlarımızın ödeyebildiği sıcacık bir köprü. İşte bizim belediyeler tıkır tıkır çalışıyor" deniliyor.

Videoları paylaşan başkanların paylaşımları şöyle:

Ekrem İmamoğlu: Alan el veren eli görmeyecek ve dayanışma bizi hep güçlü kılacak.

 

 

Zeydan Karalar: Kurduğumuz kadın kooperatifleriyle kadınlar istihdam ediliyor, emeğiyle üreterek ekonomiye can veriyor.

 

 

Tunç Soyer: Tüm dünya iklim kriziyle karşı karşıyayken yaşadığımız afetlere karşı kentimizin ne kadar dirençli olduğunu gördük. Altyapı ve çevre yatırımlarımıza durmaksızın devam ediyoruz.

 

 

Yılmaz Büyükerşen: Kadınlarımız imkan verildiğinde her şeyin üstesinden gelir! Eskişehir’de de otobüs şoföründen parkomata, mühendisten üst düzey bürokrata kadar her alanda kadının izini ve umut olan güler yüzünü görebilirsiniz.

 

 

Muhittin Böcek: Belediyemizin her biriminde kadın istihdamı önceliğimiz. İtfaiyeden teknik ekibe, atölyelerden kırsal hizmetlere her alanda kadın personelimizle Antalyamıza hizmete devam ediyoruz.

 

 

Özlem Çerçioğlu: Çocuklar ve kadınlar geleceğimizdir. 

 

 

Bülent Kerimoğlu: Çalışanlarının %52'si, üst düzey yöneticilerinin %70'i kadın olan Bakırköy Belediyesi olarak üreten ve özgür kadınlarımızın yanındayız. 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN