Cimbom Onyekuru'yu bitiriyor

Cimbom Onyekuru'yu bitiriyor

Kadrosuna hızlı bir kanat oyuncusu dahil etmek isteyen Galatasaray, rotasını yeniden Henry Onyekuru'ya çevirdi. Monaco ile zorunlu satın alma konusunda pazarlıklarını sürdüren yönetim, anlaşma sağlanması halinde Nijeryalı yıldızı bonservisi ile kadrosuna katacak.

Devre arasında kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'da Henry Onyekuru konusunda girişimler başladı. Kadrosunu mutlaka hızlı bir kanat oyuncusuyla güçlendirmeyi planlayan teknik direktör Fatih Terim, sürprize yer vermemek adına Nijeryalı oyuncuyu yeniden kadrosunda görmek istiyor. 
Daha önce 2 kez kiralık olarak 'parçalı'yı sırtına geçiren Onyekuru bu kez bonservisiyle gelmeye çok yakın.
23 yaşındaki oyuncu için Monaco ile görüşmeler sıklaşırken ilk etapta satın alma opsiyonlu kiralık yöntemi masaya yatırıldı. Zorunlu opsiyonun miktarı konusunda Monaco kapıyı 5 milyon eurodan açarken Galatasaray yönetiminin aklındaki rakam 3.5 milyon euro. Pazarlıkların tamamlanması halinde Nijeryalı yıldız, bu defa bonservisiyle birlikte Galatasaray'ın bir parçası olacak.
Monaco'da kadro dışı bırakılan Onyekuru, bu sezon yalnızca ligin ilk 4 haftasında forma giyebildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN