Cimbom seri peşinde

Cimbom seri peşinde

İlk 6 haftayı 5 galibiyet ve 1 beraberlikle namağlup kapatan Galatasaray, bugün saat 19.30’da Kardemir Karabükspor’u ağırlayacak. Ağrıları olan Tolga'nın yerine ilk 11’de Feghouli görev yapacak.

Süper Lig’in 7. haftasında bugün Karabükspor’u konuk edecek lider Galatasaray, bu müsabakadan kayıpsız ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Türk Telekom Stadı’nda saat 19.30’da başlayacak Galatasaray-Kardemir Karabükspor mücadelesini, hakem Alper Ulusoy yönetecek. Geride kalan 6 haftada 5 galibiyet ve 1 beraberlik alarak en yakın rakiplerinin 3 puan önünde 16 puanla namağlup lider durumda bulunan Cimbom, bu istikrarlı performansını Karabükspor önünde de devam ettirmeye çalışacak. Öte yandan ağrıları nedeniyle sağlık ekibinin dinlendirilmesi yönündeki karararının ardından Tolga yerine ilk 11’de Feghouli görev yapacak. Galatasaray’da ayrıca savunma
oyuncusu Serdar Aziz, karşılaşma öncesi sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Kart görmesi halinde Konyaspor müsabakasında forma giyme şansını kaçıracak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN