Çin'de çelik fabrikasında gaz boru hattı patladı: 6 ölü

Çin'de çelik fabrikasında gaz boru hattı patladı: 6 ölü

Asya ülkesi Çin'in Jiangxi eyaletinde bir çelik fabrikasında meydana gelen patlama sonucu 6 kişi yaşamını yitirdi

Çin'in Jiangxi eyaletindeki Nanchang kentindeki bir çelik fabrikasında, gaz boru hattının patlaması sonucu 6 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

Yetkililerce yapılan açıklamada, patlamada 6 kişinin yaralandığı 2’sinin durumunun ise ağır olduğu ifade edildi.

Nanchang şehrinde 29 Mayıs’ta Fangda şirketine ait bir çelik fabrikasında büyük bir patlama meydana gelmiş, en az 1 kişi hayatını kaybetmişti.

DIŞ HABER/İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN