Çukur'da bomba gelişme! Vartolu geri dönüyor

Çukur'da bomba gelişme! Vartolu geri dönüyor

Ekranların sevilen dizisi Çukur yeni bölümüyle bu akşam seyircisi ile buluşuyor. Dizinin yeni bölümünde izleyenleri büyük bir sürpriz bekliyor. Erkan Kolçak Köstendil'in hayat verdiği 'Vartolu' karakteri uzun süre sonra Çukur'a geri dönüyor.

Show TV'nin en çok izlenen yapımlarından biri olan Çukur dizisi 112. bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Birçok ünlü ismin yer aldığı projede 'Vartolu' karakteri ile büyük hayran kitlesine ulaşan Erkan Kolçak Köstendil, Çukur'a geri dönüyor.

VARTOLU ÇUKUR'A GERİ DÖNÜYOR

En son Çukur'un 101. bölümünde rol alan Erkan Kolçak Köstendil, 11 bölüm sonra yeniden Vartolu rolüyle izleyicilerin karşısına çıkıyor..

Senaryo gereği Yamaç'ın isteğiyle Afganistan'a giden ve çatışmaların içinde yer alan Vartolu'nun tehlikede olduğu anlar dikkat çekiyor.

Vartolu silahlı bir saldırıdan kurtulmaya çalışırken "Yamaaaçççç" diye bağırıyor.

vartolucukur.jpgÇUKUR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Koçovalılar, Cengiz Erdenet’in ölümünden sonra Kulkan ve Çağatay’ı hedef alarak intikam planlarına devam edecekken, Çağatay’ın Çukur’u büyük bir tehlikeye sokacağı yeni hamlesi Koçovalılar’ın elini kolunu bağlayacak.

Vartolu’nun Afganistan’da yapacağı sürpriz görüşme merakla beklenecek.

Yamaç, sevdiklerini bir kez daha kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya gelirken Çağatay ve Kulkan’ın gizemli adamla birlikte yaptığı plan, bir Koçovalı’yı daha ölümle burun buruna getirecek.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Mustafa Avkıran, Nejat İşler, Damla Sönmez, Hazal Subaşı, Rıza Kocaoğlu ve Perihan Savaş gibi isimlerin yer aldığı Çukur dizisinin 112. bölümü bu akşam ekrana gelecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN