Çukur'da Reşit Fazlullah'ın gerçek adı ne? Muhammed Cangören kimdir?

Çukur'da Reşit Fazlullah'ın gerçek adı ne? Muhammed Cangören kimdir?

Çukur'da 'Reşit' kimdir? 'Raşit Feyzullah'ın gerçek adı ne? Efsane diziyi takip edenlerin en çok sorduğu sorular arasında. Bu karakteri canlandıran Muhammed Cangören ise merak uyandırdı.

Çukur dizisinin 38. bölümünden sonra "Çukur Reşit Feyzullah kimdir?" sorusu gündeme geldi. 

Çukur kadrosuna Afganistan'lı aşiret lideri Reşit Fazlullah rolüyle usta oyuncu Muhammed Cangören katıldı. Çukur'da Karakuzular ve Koçovalılar'a karşı savaşan Reşit Fazlullah, Cumali ve Çeto'yu kaçırarak, iki grubu da kendi işi için kullanmaya başladı. Bu ilginç karakter bölümün ilk dakikalardan itibaren beğeni topladı. 

ÇUKUR REŞİT KİMDİR? 

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur 'da Karakuzular'a karşı savaşa başlayan Vartolu ve Yamaç'ın önüne yeni bir engel olarak çıkan Afganistan'dan getirdiği malları çalmaya çalışan Koçovalıları, Mahsun'un oyunuyla büyük bir tuzağa düşüren Reşit, Cumali, Vartolu ve Yamaç'ı tehdit etti. Reşit aldığı cevap karşısında Cumali'yi kaçırdı. Aynı zamanda da Karakuzular'ın lideri Çeto'yu da kaçıran Reşit, mahalleyi karıştırdı. 

Reşit Feyzullah, Sovyetler Birliği zamanında Şahinler’e tankın içine nasıl bomba koyulacağını öğretmiştir. Bu zamana kadar piyasada bulunan tüm silahların nasıl kullanılacağını bilmekte ve bu silahların hepsine sahip. Karanlık, korkusuz ve eski mafya babalarından biridir. 

Reşit’in aslında Karakuzular ile de kapatılmamış bir hesabı vardır. 

ÇUKUR REŞİT FEYZULLAH GERÇEK ADI NE?

Çukur dizisinde bu hafta Reşit karakteri dizide görüldü. Reşit Koçovalılar ve Karakuzulara karşı neler yapacak? Çukur Reşit'in gerçek adı ne? Muhammed Cangören Çukur'da Reşit Feyzullah'ı canlandıracak.

MUHAMMED CANGÖREN KİMDİR? 

1951 Afganistan doğumlu. Tiyatro oyuncusu. Orta okulda tiyatroya başlamış ve 1969 yılında Afganistan televizyonlarında çalışmaya başlamıştır. 30'a yakın televizyon filmi bulunmaktadır. 1982 yılında Türkiye'ye gelen oyuncu önce çocuk tiyatroları yapmış daha sonra da İkinci Bahar dizisinde rol alarak dizi serüvenini başlatmıştır.

Daha sonra Kurtlar Vadisi'nde Abuzer Kömürcü adlı karakter ile halkın beğenisini toplamıştır. Daha önce oynadığı karakterlerin haricinde en çok "Kurtlar Vadisi"ndeki rolü ile bilinmektedir. Pek çok seyirci adını bilmediği halde ona karşı bu oynu ile büyük ilgi duymuştur. "Deli Deli Olma (2009)" isimli filmde, "Allahyar" karekterini canlandırmıştır.

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un merakla beklenen yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Meliha’nın adını duyan Sultan’ın tepki vererek İdris’i şaşırttığı tanıtımda Çeto’nun, Celasun’a “Çaresiz bir adamın önünde durma çünkü onun kararlılığı kimsede yoktur!” sözleri dikkat çekiyor. Çeto’nun kimin için ölüm emri verdiği merak uyandırırken, silahlı adamlar tarafından takip edilen Cumali’nin kendisini bekleyen tehlikeden nasıl kurtulacağı heyecanla bekleniyor. Akşın’ın hayali yemeğinin yangın çıkardığı korku dolu anlar ise heyecanı yükseltiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN