Cumhurbaşkanı Erdoğan Özel Harekat Daire Başkanlığı'nı ziyaret etti - Son dakika haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan Özel Harekat Daire Başkanlığı'nı ziyaret etti - Son dakika haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz'da darbe girişiminde uçakların hedefi olan ve 50 polisin şehit olduğu Özel Harekat Daire Başkanlığı'nı ziyarete etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını, darbe girişimi sırasında bombalanan Gölbaşı'ndaki Polis Özel Harekat Daire Başkanlığı yerleşkesinde bulunan Şehitler Camisi'nde kıldı.

Erdoğan, cuma namazının ardından 15 Temmuz'da darbe girişimi sırasında bombalanan Polis Özel Harekat Daire Başkanlığındaki bölüme geçti.

Erdoğan'a, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, İçişleri Bakanı Efkan Ala ile Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile YAŞ üyeleri de eşlik etti.

''HAİN GRUBUN SALDIRILARINI PÜSKÜRTTÜ''

Ziyareti sırasında bir konuşma da yapan Erdoğan, şunları söyledi:

Silahlı kuvvetlerimizin en üst kademedeki sorumlusu olan kardeşlerim, emniyet teşkilatımızın en üst kademesindeki sorumlu kardeşlerim, bir birlik beraberlik içerisinde bu anlamlı bir araya gelişde sizleri en kalbi duygularla selamlıyorum. Öncelikle şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, gazilerimize rabbimden şifalar diliyorum. Sizlerin 15 Temmuz’daki duruşunuz sizlerin milletimle beraber müşterek duruşu bir hain grubun özellikle saldırılarını püskürtmüştür.

''ONLAR İHANETLERİYE ANILACAKLAR''

Ramazanda söylemiştim, 'içimizde hainler olabilir, bu hainler bizi asla yıldırmayacak' demiştim. Ve nitekim bu hainler işte geldiler özel harekatımızı bombalamak suretiyle 50 kardeşimizin şehit olmasına vesile oldular.  Ama onlar ihanetleriyle anılacaklar. Şehitlerimiz hiç unutulmayacak. Onlar bu vatanı vatan yapanlar olarak anılacaklar. Biz askeriyle, polisiyle, köy korucularıyla ve tüm milletimizle 15 Temmuz’da hamd olsun bir olduk, beraber olduk, kardeş olduk, hep birlikte Türkiye olduk. Türkiye olduk diyorum niye biliyor musunuz?  Çünkü dünya bu demokrasi nöbetini tutanları sadece izliyor. Sadece bize oralardan “geçmiş olsun” Söyledikleri bu, arkasından ‘ama gelecek için endişe duyuyoruz’ Neymiş endişeleri? Endişeleri şu beyefendilerin, acaba bu içeri alınanlar, tutuklananlar, şunlar bunlar vesaire, bunların sayısı daha da artar mı? Suçluysa artar.

ABD'Lİ KOMUTANIN SÖZLERİNE YANIT: SEN KİMSİN

İşte bir tanesi, ne yazık ki Amerika’da, aynı zamanda önemli bir makamda olan general veya amiral, kalkıyor “irtibat halinde olduğumuz, görüşme halinde olduğumuz üst düzey komuta kademesinde olanlardan içeri alınanları görüyorum, duyuyorum” bunu söylüyor. İnsan biraz sıkılır ya, insan biraz sıkılır. Bunun kararını vermek senin haddine mi? Sen kimsin? Bir defa kendini bileceksin. Sen benim ülkemdeki yapılan bir darbe girişimine yönelik kalkıp bu darbe girişimini püskürten bu devlete teşekkür edeceğine, tam aksine darbecilerin yanında yer alıyorsun. Zaten darbeci senin ülkende. Zaten senin ülkende besliyorsunuz, bu zaten ortada. Benim milletimi asla inandıramazsınız.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN