'Cumhurbaşkanımız son noktayı koydu tüm oyunları bozdu'

'Cumhurbaşkanımız son noktayı koydu tüm oyunları bozdu'

AK Parti Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İstanbul Sözleşmesi'nin feshedilmesini desteklediğini açıkladı. Çam, "Güçlü Kadın Güçlü Türkiye" etiketiyle yaptığı paylaşımda "Her çeşit yasal düzenlemeleri kendi özümüze uygun olarak yapmaya devam edebiliriz" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'yle İstanbul Sözleşmesi'nin feshedilmesi kararına ilişkin açıklamalar sürüyor. Bir önceki AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam da sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşımda bulundu.

AK Partili Çam, sosyal medya hesabından "Güçlü Kadın Güçlü Türkiye" etiketiyle yaptığı paylaşımda İstanbul Sözleşmesi'nin feshedilmesi kararını desteklediğini belirtti. 

"Sn. Cumhurbaşkanımız son noktayı koydu & tüm oyunları bozdu" diyen Çam paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Kadına karşı ayırımcılık ırkçılıktan beterdir diyerek 2002’den bu yana her alanda kadın hakları, şiddet & ayrımcılıkla mücadelede ilerleme kaydettik. Eğitimden ekonomiye, siyasal katılımdan istihdama aileyi önceleyerek #GüçlüKadınGüçlüTürkiye anlayışımızla çalışmaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle bir süredir, özellikle seçim arefelerinde AK PARTİ’ye saldırma, kadına yönelik çabalarını gölgeleme & seçmen nezdinde arada bıraktırma amaçlı olarak kullanılan bu suistimallere Sn. Cumhurbaşkanımız son noktayı koydu & tüm oyunları bozdu. Hayırlı olsun #İstanbulSözleşmesi

Hamdolsun medeniyetimiz ve kadına dair her türlü değerimiz ve birikimimiz vardır. “Muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcut” ise, tartışmalara neden olan tercümelere ihtiyaç olmadan her çeşit yasal düzenlemeleri kendi özümüze uygun olarak yapmaya devam edebiliriz."

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN