Davete katılan sürpriz konuk kim?

Davete katılan sürpriz konuk kim?

Payitaht Abdülhamid’in yeni bölümünde heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Mason Paşa’nın kim olduğuna dair merak günden güne artarken, Saliha’nın düzenlediği davete katılan isim herkeste şok etkisi yaratıyor…

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid’in son bölümünde, Asaf’ın ölümü üzerine Eşref Aziz, intikamını almak için Karaekin’in peşinde düşmüştü, yeni bölümde aramalar devam ederken, Manyas, Sadrazam Paşa tarafından zindandan kaçırılıyor…

İŞTE PAYİTAHT ABDÜLHAMİD’İN YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Manyas’ın Sadrazam Paşa tarafından kaçırılması nedeniyle akıllarda olan ancak bir süredir üzerine gidilmeyen Mason Paşa’nın kim olduğuna dair sorular yeniden ortaya çıkmıştır. 

Manyas’ın derin planı Abdülhamid tarafından dikkatle takip edilmektedir bununla birlikte, konakta Mahmut Paşa’yı bir sürpriz beklemektedir. Eşref Aziz, önüne çıkan bin bir türlü zorluğa rağmen, Karekin’in izini sürmeye devam eder. 

Sarayda kendine yer bulmak için elinden geleni yapan Saliha’nın karşısında onu saraydan göndermenin yollarını arayan Naime bulunmaktadır. 

Naime’ye dost gibi görünen Aliye ise, Naime’nin arkasından kuyu kazmaya devam etmektedir. Tüm bunlar devam ederken, Saray’da davet düzenleyen Saliha’nın davete katılan konuğu herkeste büyük şaşkınlık yaratır. 

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Abdülhamid, Mason paşayı bulmak için mücadelesine devam ederken, yeni planına ise Manyas’ı zindana atarak başlar. Plana göre, birileri, Manyas’ı zindandan kaçırarak Mason Paşa’ya ulaşmak isteyecektir, bu sayede de Abdülhamid, onları takip ederek Mason Paşa’ya ulaşacaktır. 

Eşref Aziz ise, Asaf’ın ölümünün ardından ekibiyle birlikte, Karekin’in peşine düşer. Dört bir yandan Karaekin’in izini süren Eşref Azizi intikamını almadan durmayacaktır. 

Bidar Sultanın eksikliği haremde fazlasıyla hissedilmektedir ancak Naime annesinin saraya geri döneceği ümidini hiç kaybetmez. Ancak, hiç beklenmedik biri saraya gelir ve artık harem için yeni bir dönem başlar.

payitaht-abdulhamid-yeni-bolum-fragmanii.jpg

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD’İN KONUSU

Cuma akşamları TRT1 ekranlarında izleyicisiyle buluşan Payitaht Abdülhamid’in ana teması mücadele olarak ifade ediliyor.

Dünya devletlerinin gözünü diktiği Osmanlı İmparatorluğu’nun gücü ve zekası ile dikkatleri üzerine çeken Padişahı Sultan Abdülhamid’in, İmparatorluğu ayakta tutmak için verdiği mücadelenin konu alındığı dizide, Abdülhamid’in tahttaki son 13 yılında yaşananlar ekranlara yansıtılıyor. 

Dizinin başrollerinde ise, Bülent İnal, Selen Öztürk, Özlem Coker, Akın Akınözü, Hakan Boyav, Ezgi Eyüboğlu gibi usta oyuncular yer alırken, figüranlarla birlikte yaklaşık 400-500 kişilik bir oyuncu ekibi bulunuyor.

Payitaht Abdülhamid dizisine dahil olan Süeda Çil kimdir, kaç yaşında?Payitaht Abdülhamid dizisine dahil olan Süeda Çil kimdir, kaç yaşında?Payitaht Abdülhamid’den “Akif” açıklamasıPayitaht Abdülhamid’den “Akif” açıklaması

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN