Davutoğlu: Siz ekonomik iflas konusunda tecrübelisiniz

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden bir video yayınlayarak, Mahir Ünal'ın pandemide zor durumda olan esnafın, çiftçinin ve besicinin derdi üzerine söylediği sözleri ve iktidarı eleştirdi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Twitter hesabı üzerinden "Normal demokrasilerde vatandaş iktidara hesap sorar, Erdoğan-Bahçeli iktidarında bunlar vatandaşa hesap soruyor!" başlığıyla bir video yayınladı. 

Davutoğlu, yayınladığı videoda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın çiftçi ve esnaf üzerinden tepki çeken sözlerini eleştirdi. Davutoğlu ayrıca, 'boş bardak' söylemi üzerinden de üzerinden iktidar ve MHP'ye "Eğer geçmişte o bardağı boşaltanları merak ediyorsan uzağa bakmana gerek yok; hemen ortağınızın yanına git. Siz, ekonomik kriz, ekonomik iflas ve bardağı boşaltma konusunda tecrübelisiniz" diye seslendi. 

Davutoğlu yayınladığı videoda şu ifadeleri kullandı: 

“BU NASIL KAFA, BU NASIL ZİHNİYET?” 

Normal demokrasilerde vatandaş iktidara hesap sorar, Erdoğan-Bahçeli iktidarında bunlar vatandaşa hesap soruyor! 

Hele bir iktidar sözcüsü bir de utanmadan övüne övüne anlatıyor. Çiftçi hesap sormuş 'Nereden buldun' diye bu telefonu. Bir de ne diyor çiftçiyi aşağılayan iktidar sözcüsü, 'Bizden önce bardak yoktu'. Bu nasıl kafa, bu nasıl zihniyet? Senden önce de bardak vardı! Eğer geçmişte o bardağı boşaltanları merak ediyorsan uzağa bakmana gerek yok; hemen ortağınızın yanına git. Siz, ekonomik kriz, ekonomik iflas ve bardağı boşaltma konusunda tecrübelisiniz." 

“BAHÇELİ EN İYİ CEVABI VERSİN” 

Bardağı boşaltıp kaçan Damat'ı bulamıyoruz' diyin. Şimdi 'ne yapacağız' diye O'na sorun. Bahçeli de en iyi cevabı versin size. Desin ki, "Anahtarı, Türkiye'nin geleceğini inşa edeceklere verip kaçın." Aynen 2001'de kendisinin yaptığı gibi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN