Davutoğlu'ndan Erbakan'ın kabrine ziyaret

Davutoğlu'ndan Erbakan'ın kabrine ziyaret

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, merhum Başbakan Erbakan'ı vefatının 9'uncu yıl dönümünde kabri başında andı. Davutoğlu, Erbakan'ın hayatı boyunca verdiği mücadelenin önemine vurgu yaparak "Merhuma Başbakan'a ve eşi Nermin Erbakan'a Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, merhum Başbakan, Milli Görüş Hareketi'nin temsilci Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı vefatının 9'uncu yıl dönümünde kabrini ziyaret etti.

Genel Başkan Yardımcıları Selim Temurci, Selçuk Özdağ, Ayhan Sefer Üstün ve Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin'in de Davutoğlu'na eşlik ettiği kabir ziyaretine Gelecek Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer de eşlik etti.

Erbakan'ı mezarı başında dualarla anan Gelecek Partisi heyeti adına Davutoğlu da kısa bir açıklama yaptı. Davutoğlu, Necmettin Erbakan'ın hayatı boyunca verdiği mücadelenin önemine vurgu yaparak "Merhuma Başbakan'a ve eşi Nermin Erbakan'a Allah'tan rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN