Demet Evgar'ın başına gelmeyen kalmadı... Önce arı soktu, sonra merdivenler düştü

Demet Evgar'ın başına gelmeyen kalmadı... Önce arı soktu, sonra merdivenler düştü

Ünlü oyuncu Demet Evgar'ın deyim yerindeyse başına gelmeyen kalmadı. Evgar'ın, aynı gün iki kez arı soktu ve merdivenlerden düştü. Ünlü oyuncu yaşadıklarını sosyal medya üzerinden video ile anlattı.

Koronavirüs salgını nedeniyle ailesiyle karantinada olan ünlü oyuncu Demet Evgar, Instagram'dan yayınladığı video ile aynı günde kendisini iki kez arı soktuğunu ve merdivenlerden düştüğü söyledi.

"BENCE DUDAĞIMI BÖYLE DOLDURMALIYIM"

Başına gelen talihsiz olayları tiye alarak anlatan Evgar şunları söyledi: "Botoks değil, dolgu yaptırdım. Bana normal geliyor. Bence gayet doğal oldu. Kendimi çok iyi hissediyorum. Seviyorum. Hoşuma gidiyor. Aynaya baktığımda kendimi mutlu hissediyorsam bence dudağımı böyle doldurmalıyım."

"NAZAR KONSEPTLİ BİR GÜNDÜ"

Paylaştığı videoya not da düşen Evgar "Dünün kısa özeti; önce dudağımı arı soktu, 15 dakika sonra merdivenlerden yuvarlandım. Daha sonra beni sokan arı, terliğimin içinin üstüne saklandığından; kendisi tarafından ikinci kez, bu defa ayağımın üstünden sokuldum. 'Nazar' konseptli bir gündü. Şimdi iyiyim" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN