Deniz Ateş Bitnel, Trabzonspor taraftarlarından özür diledi

Deniz Ateş Bitnel, Trabzonspor taraftarlarından özür diledi

Eski hakem Deniz Ateş Bitnel'in TV100 kanalında Ertem Şener'in yeni programında yorumcu olarak yer almasının ardından Trabzonspor taraftarları sosyal medyada TV100'ü boykot etme çağrısında bulundu. Bordo-mavililer, 2016'da yaşanan 'kırmızı kart olayı' için yarım ağızla özür dileyen Bitnel'in özrünü kabul etmedi. İşte, detaylar...

Eski hakem Deniz Ateş Bitnel, TV100'de yayınlanan 'VAR Odası' adlı programda Trabzonspor taraftarlarından özür diledi. 2016 yılında oynanan ve Trabzonsporlu Salih Dursun'un hakeme kırmızı kart göstermesiyle futbol tarihine geçen Galatasaray-Trabzonspor maçıyla ilgili olarak, "Ben o müsabakada, o maçta en çok mağduriyet yaşayan ben ve ailem dedim. Ama verilen kararlardan dolayı üzülen taraftarlardan sadece onlardan özür diliyorum" ifadelerini kullanan Ateş Ateş Bitnel'in özür dileme sözlerini Ertem Şener'in tamamlaması, taraftarları tatmin etmedi.

TRABZONSPORLU TARAFTARLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Bordo-mavili taraftarlar o anlara ait görüntüleri paylaşarak Deniz Ateş Bitnel'e tepkilerini dile getirdi. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'ın gündeminde "TV100Boykot" etiketiyle birlikte "DenizAteşBitnel" ve "ErtemŞener" etiketleri de en çok konuşulan konu başlıkları listesinde yer aldı.

GALATASARAY-TRABZONSPOR MAÇINDA NELER OLMUŞTU?

Deniz Ateş Bitnel, 2016 yılında yönettiği olaylı Galatasaray-Trabzonspor maçında gösterdiği kırmızı kartlar nedeniyle ağır bir şekilde eleştirilmiş, ardından da hakemliği bırakmak zorunda kalmıştı.

Maç sırasında gösterdiği bir kırmızı kartın ardından Trabzonsporlu Salih Dursun'un, Bitnel'in eline vurarak kırmızı kartı alması ardından kendisine 'kırmızı kart' göstermesi sadece Türkiye değil, dünya basınında da gündem olmuştu.

Trabzonspor taraftarı o maçın ardından Deniz Ateş Bitnel'e büyük tepki göstererek, kasıtlı olarak haklarının yendiğini iddia etmişti.

Hakemlik kariyerini sonlandırmasının ardından konuyla ilgili açıklamalar yapan Bitnel, Salih Dursun'un o hareketi nedeniyle hakemlik kariyerinin bittiğini söylemişti.

O maçta Deniz Ateş Bitnel, Salih Dursun dahil 4 Trabzonsporlu futbolcuya kırmıza kart göstermişti.

resized-101f5-abd034a7ejuydvoxuau4pb.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN