Babacan'dan hükümete sert eleştiri: Türkiye'nin ihtiyacı iktidar değişikliğidir

Babacan'dan hükümete sert eleştiri: Türkiye'nin ihtiyacı iktidar değişikliğidir

Son dakika haberi... DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı İnsan Hakları Eylem Planı'nda yazan maddelerin zaten anayasada olduğunu söyledi. Türkiye'nin bunlara ihtiyacı olmadığını belirten Babacan "Türkiye'nin ihtiyacı topyekun bir iktidar değişikliğidir" dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan partisinin 1. Olağan Bodrum İlçe Kongresi'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı İnsan Hakları Eylem Planı'nı eleştiren Babacan Türkiye'nin ihtiyacının iktidar değişikliği olduğunu belirtti.

Babacan'ın açıklamaları şöyle:

"Türkiye’nin sıkışınca tekrar edilen reform laflarına değil, gerçek bir zihniyet değişimine ihtiyacı var. Biz her yeri dökülen bu bozuk sistemi değiştireceğiz. Ülke yönetiminde gereken zihniyet değişimini de gerçekleştireceğiz.

Türkiye'nin ihtiyacı sadece sistem değişikliği değildir. Türkiye'nin ihtiyacı aynı zamanda yöneten zihniyetin de değişmesidir. Türkiye'nin ihtiyacı topyekun bir iktidar değişikliğidir."

İlgili Haberler
YORUMLAR (6)
6 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN