Babacan'dan hükümete sert eleştiri: Türkiye'nin ihtiyacı iktidar değişikliğidir

Son dakika haberi... DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı İnsan Hakları Eylem Planı'nda yazan maddelerin zaten anayasada olduğunu söyledi. Türkiye'nin bunlara ihtiyacı olmadığını belirten Babacan "Türkiye'nin ihtiyacı topyekun bir iktidar değişikliğidir" dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan partisinin 1. Olağan Bodrum İlçe Kongresi'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı İnsan Hakları Eylem Planı'nı eleştiren Babacan Türkiye'nin ihtiyacının iktidar değişikliği olduğunu belirtti.

Babacan'ın açıklamaları şöyle:

"Türkiye’nin sıkışınca tekrar edilen reform laflarına değil, gerçek bir zihniyet değişimine ihtiyacı var. Biz her yeri dökülen bu bozuk sistemi değiştireceğiz. Ülke yönetiminde gereken zihniyet değişimini de gerçekleştireceğiz.

Türkiye'nin ihtiyacı sadece sistem değişikliği değildir. Türkiye'nin ihtiyacı aynı zamanda yöneten zihniyetin de değişmesidir. Türkiye'nin ihtiyacı topyekun bir iktidar değişikliğidir."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN