DEVA Partisi'nden hakim savcı mülakatlarına tepki: Dün FETÖ bugün iktidarın raporlarına takılıyorlar

DEVA Partisi'nden hakim savcı mülakatlarına tepki: Dün FETÖ bugün iktidarın raporlarına takılıyorlar

Hakim-savcı mülakat sonuçlarına tepki gösteren DEVA Partisi Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen 'Batman ve Siirt barolarından tek bir avukatın, hakim savcılık sınavını kazanmaması normal mi?' diye sordu. Mülakatlarda ayrımcılık yapıldığını belirten Ekmen 'Yasadışı GBT soruşturması terörüdür. Dün FETÖ'nün düzenlediği raporlara takılan bu gençler, bugün kutsal ittifakın düzenlenmiş raporlara takılmaktadır' dedi.

Adli Yargı Hakim-Savcı mülakat sonuçlarının açıklanması sosyal medyadan tepkilere neden oldu.

Batman ve Siirt barolarından tek bir avukatın mülakatı geçmemesine bir tepki de DEVA Partisi'nden geldi.

Twitter'dan paylaşım yapan DEVA Partisi Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen "Batman ve Siirt barolarından tek bir avukatın, hakim savcılık sınavını kazanmaması normal mi?" diye sordu.

Mülakatta ayrımcılık yapıldığını belirten Ekmen "Bu, sınırlı ayrımcılıktır. Yasadışı GBT soruşturması terörüdür. Dün FETÖ'nün düzenlediği raporlara takılan bu gençler, bugün kutsal ittifakın düzenlenmiş raporlara takılmaktadır.

Türkiye'de devlet içi iktidar mücadelesinin değişmeyen kaybedeni işte bu gençlerdir" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN