Dezenfeksiyon işlemleri artık Nano Shield yöntemiyle yapılıyor

Dezenfeksiyon işlemleri artık Nano Shield yöntemiyle yapılıyor

Halk sağlığı için insanların topluca bulunduğu kapalı mekanlar ve işyerleri koronavirüs (corona virüs) tehlikesi nedeniyle dezenfekte edilirken yeni uygulanan Nano Shield yöntemi, kullanılan alanlarda uzun süre hijyen sağlıyor. Nano gümüş teknolojisi, 450 tür bakterinin DNA'sını bozarak yok edebilebilmesini sağlıyor.

Dünya genelinde binlerce insanın ölümüne neden olan koronavirüs (corona virüs) salgını nedeniyle birçok şirket, çalışma ortamlarını dezenfekte ettirmeye başladı. Dezenfeksiyon işlemlerinde yeni geliştirilen Nano Shield yöntemi dikkat çekiyor. Bu işlem sayesinde, nano gümüş iyon teknolojisi kullanarak, A+ kalite hijyen standartlarında uzun süre etkili olacak dezenfekte olması sağlanıyor. İnsan sağlığına zarar vermeyen, cilt irritasyonu yapmayan Nano Shield yöntemi, 450 tür bakterinin DNA'sını bozarak yok edebiliyor. Bu sayede dezenfekte edilen çalışma ortamı uzun süre etkili mikroplardan arındırılıyor.

DEZENFEKTE İŞLEMİ 15 DAKİKADA ETKİSİNİ GÖSTERİYOR

Nano Shield yöntemi, mevcut alana uygulanmadan önce luminometre kullanılarak alandaki bakteri durumu ölçülüyor, Hijyen Risk Analizi ile bakteri sayısı belirleniyor. Tutanak üzerine kayıt ediliyor ve bir kopyası işyeri firmasına veriliyor. Uygulama ULV cihazı ile gerçekleştiriliyor. Uygulama öncesi alan temizleniyor. 100 m2 alan yaklaşık 15 dakikada tüm yüzeylere çöküyor ve uygulama sonrası silme veya temizlik yapılması gerekmiyor.

3-6 AY ARASI VİRÜSLERİ ENGELLİYOR

Gümüş iyon nano teknolojisi ile geliştirilen Nano Shield yöntemi, yüzeyler üzerinde iyonlaşarak uygulama yapılan tüm yüzeylerde etkinliği devam ediyor. Uygulamanın etkinlik süresi, risk seviyesine, ortamın kişi sirkülasyon adedine, temizlenme sıklık ve niteliğine göre değişkenlik göstermekle beraber ortalama 3 ile 6 ay ortamdaki bakteri ve virüsünü engellemeyi başarıyor.

RİSK TAŞIYAN KAPALI MEKANLARA MÜDAHALE EDİLİYOR

Koronavirüs nedeniyle dezenfeksiyon işlemi yapan firmalara yoğun ilgi gösterilirken, Soyak Nano Teknolojileri firması Nano Shield yöntemiyle en çok tercih edilen firmalardan biri oldu. Firma, tüm kapalı ve risk taşıyan alanlarda (büro, ofis, otel, okul, işletme, toplu taşıma, hastahane, fabrika, mağaza vb.) nano gümüş iyon teknolojisi kullanarak bakteri-virüs-mantarlar ve hastalıklara karşı dezenfeksiyon hizmeti veriyor.

YÖNETMENLİĞE UYGUN ÇALIŞILIYOR

Sağlık Bakanlığı'ndan ruhsata sahip olan Soyak Nano Teknolojileri dezenfeksiyon işlemlerini, Biyosidal Ürün Yönetmeliği'ne uygun olarak gerçekleştiriyor. Zira yönetmeliğe uygun olmayan tüm dezenfeksiyon işlemlerinin çok ciddi ve önüne geçilemeyecek problemlere (cilt irritasyonu, astım, zehirlenme, kalp ve kas problemleri, alerji, su ve hava kirliliği vb.) neden olduğu biliniyor.

Soyak Nano Teknolojileri'nin hizmet verdiği firmalar içerisinde; İstanbul Havalimanı, İstanbul Ümraniye Belediyesi, Uğur Okulları & Bahçeşehir Koleji, Anadolu Grubu Genel Müdürlüğü, Ordu Altınordu Belediyesi, Denizbank, Ağaoğlu Holding, Kuru Kahveci Mehmet Efendi, General Electric, AHA Yemek, Yıldız Teknik Üniversitesi, Alpplas Endüstriyel Yatırım, Gübretaş, Adidas Genel Müdürlüğü, Jarvis Atölye, Çelik Çorap, Çebitaş, The House Residence, İrfan Koleji, Ziraat Teknoloji, Asfalt Yapı, Res Anatolian Holding gibi firmalar bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN