Necip Memili'nin eşi Didem Dayıcıoğlu kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte hayatı

Necip Memili'nin eşi Didem Dayıcıoğlu kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte hayatı

Ocak 2020 tarihinde Necip Memili ile dünyaevine giren Didem Dayıcıoğlu, meslek hayatında sanat yönetmeni asistanlığı yaptı. Çiftin nikahında Defne Samyeli, Aras Bulut İynemli ve Caner Cindoruk da yer aldı. İşte, Didem Dayıcıoğlu biyografisi...

Didem Dayıcıoğlu, uzun süredir beraber olduğu oyuncu Necip Memili ile 2020 yılının ocak ayında evlendi. Aile arasında yapılan sade törene katılanlar arasında bulunan Defne Samyeli, Instagram hesabından fotoğraf paylaşarak çifte mutluluk dileklerini bir kez daha iletti.

Defne Samyeli'nin mesajı şöyle: "Ömür boyu hep böyle mutlu ve beraber olmanız dileğiyle. Didom sayesinde daha büyük bir aile olduk. Necip'ciğim, duygularımı tarif etmek zor, hoş geldiniz, ne iyi geldiniz hep birlikte."

81526620-3364948416909779-7813571511841032543-n.jpg

DİDEM DAYICIOĞLU'NUN HAYAT HİKAYESİ

Lisans eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünde tamamladı. Mezun olduktan sonra dizi ve filmlerde sanat yönetmeni asistanlığı yaptı.

Didem Dayıcıoğlu, dijital yayıncılıkla başlayan editörlük kariyerine Vogue ekibinde devam etti. 2013 yılında Vogue Türkiye'de mücevher ve saat editörlüğü yaptı.

Nikah masasına oturduğu Necip Memili ile 'Asya' (d.2020) adında bir kız çocuk dünyaya getirdi.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @didemdayicioglu kullanıcı adıyla yer almaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN