Dillerden düşmeyen Cennetten Çiçek şarkısını kim söylüyor? İşte Cennetten Çiçek şarkı sözleri

Dillerden düşmeyen Cennetten Çiçek şarkısını kim söylüyor? İşte Cennetten Çiçek şarkı sözleri

Sosyal medya 'Cennetten Çiçek Topluyorum' şarkısıyla çalkalanıyor! Hayranı oldukları futbolculara, sanatçılara veya yakın arkadaşlarının görüntülerinden oluşan videonun fon müziğine Cennetten Çiçek şarkısı ekleyerek paylaşmak, internet dünyasının yeni 'trend'lerinden biri oldu. Peki Cennetten Çiçek şarkısı neden gündem oldu? İşte dillere pelesenk olan şarkının sözleri...

'Cennetten Çiçek nedir?', 'Cennetten Çiçek Topluyorum şarkısını kim söylüyor?' sorularının yanıtları internette araştırılıyor. Online müzik platformlarında son günlerin popüler şarkısı sosyal medyada da yoğun ilgi görüyor. Birçok kafe ve mekanda sıkça duyulan şarkı, yeni bir akıma da neden oldu. Kullanıcılar, sevdikleri kişilerin görüntülerine bu şarkıyı ekleyerek Instagram, Twitter, Facebook, Whatsapp gibi mecralarda paylaşıyor. 'Cennetten Çiçek şarkı sözleri' haberimizde...

CENNETTEN ÇİÇEK ŞARKISI NASIL POPÜLER OLDU?

Son günlerde sıkça paylaşılan şarkı aslında Ekim 2019'da dijital müzik platformlarında çeşitli şarkıcılar tarafından yorumlanarak müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

Özellikle Youtube'da çok sayıda remiks çalışması da bulunan şarkı, Süper Lig'in 3 ay aradan sonra yeniden başlamasının ardından, futbolseverlerin takımlarına ve futbolcularına sevgilerini göstermek için kullanıldı.

Fenerbahçeli futbolcu Luiz Gustavo'nun Kayserispor filelerini havalandırdığı gol, ertesi gün taraftarlar tarafından 'Cennetten Çiçek Gustavo' şeklinde paylaşıldı. Gustova'nun saha içi performanslarından oluşan videolara bu şarkıyı montajlayan sarı-lacivertliler, sosyal paylaşım sitelerinde sıkça paylaştı. Diğer taraftarlar da benzer örnekler yapmaya başlayınca, şarkı bir anda 'trend' oldu.

Mustafa Kemal Atatürk, Ekrem İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu, Recep Tayyip Erdoğan gibi siyasilere de uyarlanan 'Cennetten Çiçek akımı', sosyal medya kullanıcıları tarafından yoğun ilgi gördü.

Şarkı sözlerini sayfanın devamında bulabilirsiniz.

CENNETTEN ÇİÇEK ŞARKISINI KİM SÖYLÜYOR?

Söz ve müziği Koray Albayrak ile Enes Yıldırım'a ait olan Cennetten Çiçek şarkısı, birçok kişi tarafından seslendirildi ve klibi çekildi. Şarkının çeşitli remiks versiyonları da yoğun ilgi görmüş durumda.

Şarkının sosyal medyada 'trend' haline gelen ve en çok paylaşılan versiyonu ise, genç şarkıcı Zehra Gülüç'ün seslendirdiği ve Alper Eğri'nin remikslediği Cennetten Çiçek şarkısı olarak dikkat çekiyor.

Cennetten Çiçek şarkısını, Zehra Gülüç'ün haricinde seslendirenler arasında göze çarpan diğer isimse Bilal Sonses. Şarkıyı, kişisel Youtube hesabında akustik yorumuyla paylaşan başarılı şarkıcı, 20 milyona yakın kez tıklandı.

BİLAL SONSES KİMDİR?

2018'de çıkardığı albümle müzikseverlerle buluşan şarkıcı Şahin İnan da, Cennetten Çiçek şarkısını yorumlayanlar arasında yer alıyor. Arabesk-fantezi türünde şarkılar söyleyen İnan, 'trend' olan şarkıyı kendi tarzında yorumlayarak Youtube'da kullanıcıların beğenisine sundu.

CENNETTEN ÇİÇEK ŞARKI SÖZLERİ

Bir başıma koyup gitme yar
Önümüzde baharlar var
Aldanma geçer ayazlar
Sensiz bana dünya dar
Kapanmıyor açtığın yaralar
Hesabını sorar yaradan

Acılara yürüyor korkmuyorum
Arada bir kalbini yokluyorum
Cennetten çiçek mi topluyorum
Herkesi sen gibi kokluyorum
Ama sen başka bir kollarda
Sana sarhoşum yollarda
Kaybolmuş bir gençliğim var da
Alacaklıyım yıllardan

Yolum hem yokuş hem karanlık
Derdime dert ekleme dön artık
Gittiğinden beri peşimde yalnızlık
Kim dost kim düşman tanıdık
Hep yalancı sözlere inandık
Güvendik olur olmadık

Acılara yürüyor korkmuyorum
Arada bir kalbini yokluyorum
Cennetten çiçek mi topluyorum
Herkesi sen gibi kokluyorum
Ama sen başka bir kollarda
Sana sarhoşum yollarda
Kaybolmuş bir gençliğim var da
Alacaklıyım yıllardan

Söz ve Müzik: Koray Albayrak, Enes Yıldırım

SAGOPA KAJMER & PATRON DÜET ŞARKISI 'SİYAH'IN GİZLİ MESAJLARI NELER?

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN