Doğu Anadolu'da 6 il için kar uyarısı

Doğu Anadolu'da 6 il için kar uyarısı

Meteoroloji Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki 6 il için kar uyarısı yaptı, buna göre Erzurum, Kars, Ardahan, Iğdır, Erzincan ve Ağrı'da kar yağışı bekleniyor.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü, bölgede havanın parçalı, yer yer çok bulutlu geçmesi, gece saatlerinden itibaren ise aralıklı kar yağışının etkili olacağının beklendiğini açıkladı.

Sıcaklıkların mevsim normalleri civarında seyredeceği bölgede, rüzgarın kuzeyli yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esmesi öngörülüyor.

BÖLGEDE SICAKLIKLAR

Gece en düşük hava sıcaklıkları sıfırın altında olmak üzere Kars'ta 8, Ardahan'da 7, Erzurum'da 6, Ağrı'da 4, Iğdır'da 2 ve Erzincan'da 1 derece ölçüldü.

Gün içinde en yüksek sıcaklıkların Iğdır'da 10, Erzincan'da 9, Kars ve Ardahan'da 4, Erzurum'da 3 ve Ağrı'da 2 derece olması tahmin ediliyor.

Meteoroloji yetkilileri, gece ve sabah saatlerinde kuvvetli buzlanma ile don beklenen bölgede, yüksek kar örtüsü olan eğimli ve dik yamaçlarda çığ tehlikesi uyarısında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN