Dolar ve euroda düşüş sürüyor

Dolar ve euroda düşüş sürüyor

Dolar/TL kuru, Merkez Bankası'nın faiz kararını açıklayacağı yeni haftaya düşüşle başladı. 6 ay sonra 7 liranın altına gelen kur dünkü düşüşünü koruyor. Euro/TL'de de geçen yılın ağustos ayından bu yana görülen en düşük seviyeler mevcut.

Yurt içi ve yurt dışı piyasalarda bugün açıklanacak önemli bir veri bulunmuyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı dün düzenlediği iki ihalenin ardından bugün de iki gösterge tahvilde satışa çıkacağı ihaleler izlenecek. 

PİYASALARDA İLK RAKAMLAR

Dün 6 ay sonra 7 liranın altına gerileyen dolar/TL'nin 7 liranın altında kalıcı olup olmayacağı piyasalardaki en önemli soru işaretleri arasında.

6,95'in altına kadar çekilen dolar/TL günü 6,9640'tan yapmıştı. Bu sabah saatlerinde de kur yeniden 6,95'in altına geldi.

Euro/TL'de de 8,43'ler ile geçen yılın ağustos ayından bu yana görülen en düşük seviyeler mevcut.  

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN