Dolar ve euroda ilk rakamlar

Dolar ve euroda ilk rakamlar

7,26 ile 21 Ağustos'tan bu yana en düşük seviyeleri dün gören dolar/TL, bu sabah 7,30'un hemen altında değerleniyor. Yine dün 8,93'lere kadar çekilen euro/TL ise 9 liranın üzerinde el değiştiriyor.

Kasım ayının ilk haftasında 8,58 ile tarihi seviyeleri gördükten sonra hızlı bir şekilde düşüşe geçen dolar/TL, aradan geçen 2 aylık süreçte dün 7,26'ya kadar çekildi.

Tarihi zirvesinin yüzde 15 altına gelen dolar/TL, ağustos ayının son haftasından bu yana gördüğü en düşük seviyelerdeki seyrine bu sabah devam ediyor. 

DOLAR VE EURODA SON RAKAMLAR

Dolar/TL 7,30'un hemen altında değerlenirken euro/TL de 9 seviyelerinin hemen üstünde işlem görüyor.

Türk Lirası'nın güç kazandığı dünkü işlemlerde euro/TL 8,93'e kadar çekilerek. son bir buçuk ayın en düşük seviyelerini görmüştü.

KÜRESEL PİYASALARIN GÖZÜ ABD'DE

ABD Başkanı Donald Trump destekçilerinin Kongre Binası’nı basması ile başlayan olaylarda son gelen bilgilere göre 4 kişi hayatını kaybetti.  Dün gece yaşanan olayların ardından gözler bir anda yeniden ABD'ye döndü. ABD Başkanı Donald Trump destekçilerinin Kongre Binası’nı basması ile başlayan olayların etkileri bugün de izlenmeye devam edilecek. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN