Domaniç'i bir kez daha sel ve dolu vurdu

Domaniç'i bir kez daha sel ve dolu vurdu

Kütahya'nın Domaniç ilçesini bir kez daha dolu ve sel vurdu. Etkili olan şiddetli sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle dönerken, semt pazarında kurulan tezgahlar yağış nedeniyle dağıldı. Çok sayıda araç ise yolda kaldı.

Domaniç ilçesinde etkili olan sağanak yağış ve dolu yaşamı felç etti. Bir anda bastıran yağmur ilçe pazarında esnafa zor anlar yaşattı, kilolarca sebze ve meyve yağmur suları ile sürüklendi. Pazarcı esnafı tezgahlardaki ürünlerini kurtarmak için büyük mücadele verdi.

ÇOK SAYIDA EV VE İŞ YERİNİ SU BASTI

Yağmurun ardından cadde ve sokaklar göle dönerken, bir evin girişini su bastı. Bir pazarcı esnafı yağışta dolan çevre yolunda mahsur kaldı.

Göle dönüşen karayolunda kalan bir pazarcı esnafının kamyonetini ise belediye ekipleri iş makinesiyle kurtardı.

Çok sayıda ev ve iş yerini sel suları basarken elektrik ve internetin de kesilmesiyle ilçe de hayat felç oldu.

İlçede önceki gün yağan sağanak yağış ve dolu nedeniyle ilçede hayat durmuş, cadde ve sokaklar yine kısa sürede göle dönmüştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN