Dronelar kasırga sonrası bütün felaketi ortaya koydu

Dronelar kasırga sonrası bütün felaketi ortaya koydu

ABD'nin güneydoğusundaki Alabama eyaletinde iki gündür devam eden ve saatte 135 kilometre hızla esen kasırgada bilanço ağırlaştı. Bölgede birçok yerleşim yeri yıkıldı. Bölgede uçurulan dronelar havadan felaketin boyutlarını ortaya koydu.

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Alabama eyaletini iki gündür etkisi altına alan kasırga ve fırtınada bilanço ağırlaşıyor. Bölgede saatte esen 135 kilometre hızla esen kasırgada, 1 kişi hayatını kaybetmesine, 30 kişi de yaralandı.Kasırga ve fırtınanın en çok etkili olduğu Birmingham bölgesinde çok sayıda evde hasar meydana geldi.

HASAR DRONE İLE GÖRÜNTÜLENDİ

Hasarın bilançosu drone ile gün yüzüne çıktı. Görüntülerde bölgedeki bir çok yerleşim yerinde evlerin yıkıldığı, araçların kullanılamaz hale geldiği görülüyor. ABD meteoroloji yetkilileri bölgedeki vatandaşlara fırtına ve kasırgaya karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN