12 kişi hayatını kaybetti: Futbol maçında korkunç izdiham

El Salvador’da oynanan bir maç sırasında meydana gelen izdiham nedeniyle en az 12 kişi hayatını kaybetti. Felaketin görüntüleri korkuturken, izdihamın ardından maç durduruldu.

Başkent San Salvador'daki 44 bin kişilik Cuscatlan Stadyumu'nda The Alianza F.C. ile Club Deportivo FAS arasındaki maçın ikinci ayağı, 12 kişinin hayatını kaybettiği izdiham nedeniyle durduruldu.

El Salvador’un futbol otoritesinden yapılan açıklamada, "El Salvador Futbol Federasyonu, Cuscatlan Stadyumu'nda meydana gelen olaylardan derinden pişmanlık duyuyor. Ayrıca bu olaydan etkilenen ve hayatını kaybedenlerin yakınlarının yanındayız” ifadeleri kullanıldı. Federasyonun açıklamasında, turnuvanın askıya alındığı belirtilirken, olayla ilgili rapor talep edileceği de eklendi.

‘SUÇLULAR KİM OLURSA OLSUN CEZASIZ KALMAYACAK’

El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele, Ulusal Sivil Polis ve Başsavcılığın stadyumdaki olaylarla ilgili "kapsamlı bir soruşturma" yürüteceğini belirterek "Herkes soruşturulacak: Takımlar, yöneticiler, stadyum, gişe, lig, federasyon vb. Suçlular kim olursa olsun cezasız kalmayacaklar" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir