Kabil'de 3 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı IŞİD üstlendi

Kabil'de 3 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı IŞİD üstlendi

Kabil'in Nev şehrinde bulunan Çinlilere ait bir otele düzenlenen silahlı ve bombalı saldırıyı terör örgütü IŞİD üstlendi. 3 kişinin yaşamını yitirdiği ve 18 kişinin yaralandığı saldırıya ilişkin Taliban geçici hükümetinin sözcüsü Zabihullah Mücahid, oteldeki yabancı uyrukluların kurtarıldığını açıklamıştı.

Terör örgütü IŞİD, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, Afganistan'ın Kabil'in şehrindeki Nev bölgesinde Çinlilere ait bir otele düzenlenen silahlı ve bombalı saldırıyı üstlendiğini duyurdu.

Kabil'deki Emergency Hastanesinden yapılan açıklamada ise, saldırıda yaralanan 18 kişi ve 3 cesedin hastaneye getirildiği belirtilmişti.

TRT Haber'in aktardığına göre Taliban geçici hükümetinin sözcüsü Zabihullah Mücahid da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, oteldeki yabancı uyrukluların kurtarıldığını, iki yabancı uyruklunun otelin penceresinden atlayarak yaralandığını söylemişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN