Genç başbakanın gözyaşları: Ben insanım bazen eğlenceyi özlüyorum

Genç başbakanın gözyaşları: Ben insanım bazen eğlenceyi özlüyorum

Parti görüntüleri nedeniyle sert eleştirilerin hedefi, haline gelen 36 yaşındaki Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, Partisi Sosyal Demokratların düzenlediği bir etkinlikte sesi titreyerek yaptığı konuşmada “Bazen neşeyi ve eğlenceyi özlüyorum” diyerek gözyaşı döktü. Marin'İn bu sözleri etkinliğe katılanlar tarafından ayakta alkışlandı.

Finlandiya Başbakanı son zamanlarda özel kutlamalarda çekilen görüntüleri nedeniyle açıklama yaptı. Sanna Marin açıklamasında "ben bir insanım" dedi, gözyaşlarına hakim olmadı ve mahremiyet hakkını savundu.

Sosyal Demokrat Başbakan Sanna Marin Finlandiya'nın Lahti kentinde partisi SDP'nin düzenlediği bir etkinlikte titreyen bir sesle konuşma yaptı. Konuşmasında "Ben insanım ve bazen bu kara bulutların ortasında neşeyi, ışığı ve eğlenceyi özlüyorum" dedi. Marin'in bu sözleri etkinliğe katılanlar tarafından ayakta alkışlandı.

Marin, konuşmasında geçen haftanın kendisi için 'oldukça zor' olduğunu söyledi. İnsanların politikacıları boş zaman aktivitelerinden ziyade işlerine göre değerlendirmek istediğini ifade etti.

Marin, salı günü Helsinki'deki başbakanlık konutunda çekilen fotoğraf için özür diledi. İlk olarak Tiktok'ta yayınlanan ve daha sonra Fin medyası tarafından dağıtılan görüntüde, Finli bir influencer ve başka bir kadının uygunsuz görüntülerinde resimdeki kadınlardan birisi üzerini İngilizce 'Finlandiya' yazan bir yazıyla kapatıyor. Başbakan Marin görüntü için, "Fotoğraf uygunsuz, özür dilerim" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN