Muhalefet Marin'i topa tuttu: Finlandiya başbakanından çılgın parti videosu

Gece hayatına düşkünlüğü nedeniyle eleştirilerin hedefi olan 36 yaşındaki Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in sosyal medyaya sızan çılgın parti videosu gündemi sarstı. Marin'e şarkıcı Alma, influencer Janita Autio, televizyon sunucusu Tinni Wikström, YouTuber Ilona Ylikorpi ve Sosyal Demokrat Parti'den Milletvekili Ilmari Nurminen'in eşlik ettiği partiye ait görüntülerin ne zaman çekildiği ise bilinmiyor.

Son olarak bir müzik festivalinde çekilen fotoğraflarıyla dikkat çeken Finlandiya'nın 36 yaşındaki başbakanı Sanna Marin, şimdi de bir partideki çılgın danslarıyla gündemde. Sanna Marin'in arkadaşlarıyla eğlendiği, içki içip dans ettiği partinin videosu sosyal medyaya sızdı.

Daha önce festivallere ve barlara giderek devlet işlerini ihmal etmekle eleştirilen Marin'in son videosu olay oldu. Marin, arkadaşlarıyla eğlendiği çılgın partide yerlerde dans ederek Finlandiyalı rapçi Petri Nygård ve popçu Antti Tuisku'nun şarkılarını bağırarak söylerken görülüyor.

"GELENEKSEL SİYASETÇİ FİGÜRÜNDEN UZAK"

Marin'in yanında şarkıcı Alma, influencer Janita Autio, televizyon sunucusu Tinni Wikström, YouTuber Ilona Ylikorpi ve Marin'in de üyesi olduğu Sosyal Demokrat Parti'den milletvekili Ilmari Nurminen gibi ünlü isimler de dikkat çekti. Sanna Marin, geçen haftalarda da Flow Festivali'nde çekilen görüntüsüyle gündeme gelmişti.

Iltalehti gazetesi, bir ev partisinde çekilen videonun ne zamana ait olduğunun bilinmediğini aktardı. Haberde, “Geleneksel siyasetçi figüründen uzak Sanna Marin, büyük ilgi ve tartışma yaratıyor” dendi.

Marin, geçen yıl Covid kurallarını ihlal ederek gece yarısı bir eğlence kulübüne gitmesi nedeniyle tepki çekmiş ve özür dilemişti. Marin, daha önce de ülkesinde düzenlenen bir rock festivaline katılmış, deri ceket şort ve botlarıyla dikkat çekmişti.

İlgili Haberler