İngiltere'nin yeni Başbakanı'nın dans videosu ortalığı karıştırdı

Liz Truss'tan gelen istifanın ardından koltuğa geçen Rishi Sunak, Başbakan olmasının yanı sıra zamanında dans ettiği videolarıyla sosyal medyanın gündemine bomba gibi oturdu. Sunak, pek ciddi görünmeyen tavırlarıyla sosyal medyadan tepki çekerken o anlar ise Sanna Marin'in yine gündeme oturan dans videolarını andırdı.

1.5 aylık görev süresinin ardından Başbakanlık görevinden istifa eden Liz Truss'ın yerine gelen eski Maliye Bakanı Rishi Sunak, sosyal medyada çıkan dans videolarıyla eleştiri yağmuruna tutuldu.

İngiltere’nin beyaz olmayan ve Hint kökenli ilk Başbakanı olan olan Sunak, aynı Trump gibi devasa bir servete sahip olması ve oldukça genç olması dolayısıyla koltuğa geçmesinin ardından eleştiri yağmuruna tutulmaya başlamıştı.

DANS VİDEOLARI İLE GÜNDEME OTURDU

Daha sonrasında ise geçmişten kalma olduğu düşünülen dans etme videoları ile tekrardan gündeme düştü. Sunak sosyal medyada paylaşılan o videoda ciddiyetten çok uzak ve aynı Finlandiya Başbakanının dans videosundaki gibi, bir Başbakan'a yakışmayacak hareketler sergilediği dolayısıyla tekrardan topa tutuldu.

HENÜZ HERHANGİ BİR AÇIKLAMA YAPILMADI

Öte yandan Finlandiya Başbakanı Marin, gündemi oldukça karıştıran dans videosunun ardından belli başlı açıklamalarda bulunmuştu. İngiltere'nin yeni Başbakanı'ndan bu görüntüler hakkında henüz bir yorum gelmezken sosyal medyada adeta bir virüs gibi yayılan görüntülerin ilerleyen günlerde ortalığı daha da alevlendirebileceği tahmin edilmekte.

İlgili Haberler