90 kiloluk dev pitonu görenler inanamadı! 5 kişi üzerine oturup anca yakalabildi, piton değil bu canavar

90 kiloluk dev pitonu görenler inanamadı! 5 kişi üzerine oturup anca yakalabildi, piton değil bu  canavar

90 kiloluk dev pitonu görenler gözlerine inanamadı! Uzun uğraşlar sonucu o canavarı ancak yakalayabildiler! Piton değil resmen canavar! 5 kişi üzerine oturarak bakın nasıl yakaladı...

Güney Florida'daki Big Cypress Ulusal Koruma Alanı'nda gerçekleşen olağanüstü bir piton avı, beş kişinin başına gelmeyen bir deneyimle sonuçlandı. Avcılar, 90 kilogram ağırlığındaki ve 5,2 metre uzunluğundaki dev pitonu, önce timsah sandı ve yaşadıkları olağanüstü anları Livescience'e anlattı.

PİTONLA 1 SAAT BOYUNCA MÜCADELE ETTİ

yilan.jpg

Avcılardan Carter Gavlock, Burma pitonu olduğunu fark ettiğinde, hayvanı kontrol altına almak için kuyruğunu yakaladı. Ancak piton, Gavlock'u sürükleyerek kendisini kurtarmayı başardı. Pitonu yakalamak için en uygun yöntemin onun üstüne oturmak olduğunu düşünen avcılar, pitonla yaklaşık bir saat boyunca mücadele etti. Avcılar, pitonun ara sıra onları kavrayarak sıkıştırmaya çalıştığını belirterek, "Bir yılandan daha fazlasıydı, bir canavardı" ifadelerini kullandı.

İSTİLACI TÜRLER SINIFINA DAHİL

Daha önce Güney Florida'da yakalanan 98 kilogram ağırlığındaki en büyük Burma pitonu yakalanmıştı. Genellikle Güneydoğu Asya'da yaşayan pitonlar, 1970'lerde evcil hayvan ticaretiyle Güneydoğu Asya'dan Florida'ya getirilmişti. Florida Balık ve Yaban Hayatı Koruma Komisyonu'na göre, Burma pitonları yerli kuş, memeli ve hatta timsah türleri için ciddi bir tehdit oluşturduğu için istilacı türler sınıfına dahil ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN