Altı kişinin hayatını kaybettiği saldırı sonrası Biden'dan skandal sözler: Dondurma var dediler geldim

ABD'deki bir okulda gerçekleşen silahlı saldırı sonrasında başkan Joe Biden'ın Beyaz Saray'da düzenlenen basın toplantısı esprili bir şekilde başlaması ülkede tepkilere sebep oldu. Biden, düzenlediği basın toplantısına, "‘Çikolatalı dondurma var burada’ dediler geldim" ifadeleri ile başladı.

ABD’nin Tennessee eyaleti Nashville şehrinde konumlanan The Covenant isimli özel Hristiyan okulunda bir silahlı saldırı gerçekleşti. Anaokulu ile 6. sınıf arasında yaklaşık 200 öğrencinin bulunduğu okula sabah saatlerinde giren saldırgan üçü çocuk üçü okul görevlisi altı kişiyi öldürdü.

Metro Nashville Polis Departmanı, üzerinde iki uzun namlulu silah ve bir tabanca bulunan saldırganın olay yerinde öldürüldüğünü bildirmişti. Polis, saldırganın kendisinin de aynı okuldan mezun olan 28 yaşındaki Audrey Elizabeth Hale isimli bir kadın olduğu bilgisini kaydetmişti.

BIDEN'DAN SKANDAL SÖZLER

ABD Başkanı Joe Biden, Nashville’deki okul katliamının ardından bir basın toplantısı düzenlerken, toplantıda kullandığı cümleler tüm dünyanın gündeminde.

Biden Beyaz Saray'daki toplantıya espri ile başlamak isterken, eleştirilerin odağı haline gelirken, "‘Çikolatalı dondurma var burada’ dediler geldim" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN