Aşı karşıtı zirveye katılan doktorlar koronavirüse yakalandı

Aşı karşıtı zirveye katılan doktorlar koronavirüse yakalandı

Koronavirüsün dünyadaki etkisi yeniden artmaya başladı. Aşı karşıtı olan insanların sayısı da bir hayli artıyor. ABD'nin Florida eyaletinde Kovid-19'a karşı alternatif tedaviler üzerine bir zirve düzenleyen 7 aşı karşıtı doktor, virüse yakalandı.

Koronavirüs (Kovid-19), dünyadaki etkisini yeniden göstermeye başladı. Birçok ülke, aşı olmayanlar için sokağa çıkma yasağı uygulayacağını duyururken aşı karşıtı insanların sayısı da bir hayli fazla. ABD'nin Florida eyaletinde Kovid-19'a karşı alternatif tedaviler üzerine bir zirve düzenleyen 7 aşı karşıtı doktor, hastalığa yakalandı.

ABD'nin Florida eyaletindeki World Equestrian Center'da düzenlenen zirvede Dr. Bruce Boros kalabalığa yaptığı konuşmasında "16 aydır eşim ve ben ivermektin kullanıyoruz. Hayatımda hiç daha sağlıklı hissetmedim" demişti.

71 yaşındaki doktorun yaptığı açıklamadan 2 gün sonra Kovid-19'a yakalandığı, etkinliği organize edenler tarafından açıklandı.

6 KİŞİNİN DAHA TESTİ POZİTİF ÇIKTI

T24'ün Daily Beast'ten aktardığı habere göre, açıklamada Organizatör Dr. John Littell şu sözleri kaydetti:

''800 ila 900 kişinin katıldığı etkinlikten günler sonra Boros'un yanı sıra 6 kişinin daha testinin pozitif çıktı.''

Açıklamanın yanı sıra Littell, konferansın bir süper bulaştırıcı etkinliği olduğu iddialarını reddederek doktorların hastalığı Florida'ya gelmeden önce kaptığını iddia etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN