Baş ağrısıyla gittiği hastanede öğrendikleri şok etti! Tıp dünyası şaşkın: Meğer burnundan beynine ulaşmış

Baş ağrısıyla gittiği hastanede öğrendikleri şok etti! Tıp dünyası şaşkın: Meğer burnundan beynine ulaşmış

Baş ağrısıyla gittiği hastanede korkunç bir şey yaşandı! Tıp dünyası şaşkın! Baş ağrısı sandığı şey aslında bambaşka bir şeymiş! Meğer burnundan beynine kadar ulaşmış...

Vietnam'da tıp dünyasını şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Beş aydır şiddetli baş ağrısı ve görme bozuklukları yaşadığı için doktora görünen 35 yaşındaki bir adamın kafatasında, beynine kadar ulaşan iki adet yemek çubuğu bulundu.

BAŞ AĞRISI VE GÖRME BOZUKLUKLARI İÇİN GİTTİ

burnundan-beynine-cubuk-saplanmis.webp

Adam, baş ağrısı, görme sorunları ve burun akıntısı şikayetleriyle hastaneye gitti. Yapılan bilgisayarlı tomografi taraması sonucunda çoğunlukla kafa travması veya yaralanmalarda konulan tansiyon pnömosefali teşhisi konuldu.

BEYNİNE ULAŞAN BİR ÇİFT YEMEK ÇUBUĞU BULUNDU

burnundan-beynine-cubuk-saplanmis-1.webp

Doktorlar, adamın burnundan beynine ulaşmış bir çift yemek çubuğu bulurken, adamın bu durumu alkollüyken karıştığı bir kavga sırasında yaşadığını hatırladığını ifade etti. Kavga sonrası acil servise gidildiğinde ise çubuklar fark edilmemişti.

Ameliyatla başarıyla çıkarılan yemek çubukları sonrası adamın sağlık durumunun stabil olduğu bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN