Beyaz Saray’da Ramazan Bayramı resepsiyonu

Beyaz Saray’da Ramazan Bayramı resepsiyonu

ABD Başkanı Biden, Beyaz Saray’da Ramazan Bayramı resepsiyonu verdi. Burada bir konuşma yapan Biden, "Amerikalı Müslümanlar ülkemizi daha da güçlü kılıyor" mesajı verdi.

ABD Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray’da düzenlediği resepsiyonda Amerikalı Müslüman kanaat önderlerini ağırladı.

Türkiye’nin Washington Büyükelçisi Murat Mercan’ın da katıldığı resepsiyonda konuşan Biden, tüm Müslümanların bayramını kutladığını söyledi.

“Amerikalı Müslümanlar ülkemizi daha da güçlü kılıyor” mesajı veren Biden, inanç özgürlüğünün Amerika’nın temel değerlerinden olduğunu vurguladı.

r1.jpg

'MÜSLÜMANLAR İNSANLIĞIN GELİŞİMİNE KATKILAR YAPTI'

Ramazan ayının hatırlattığı değerlerin toplumsal önemine dikkat çeken Biden, koronavirüs (Kovid-19) aşısı dahil Müslümanların her alanda insanlığın gelişimine önemli katkılar yaptığını belirtti.

r2.jpg

Programda kısa bir konuşma yapan Muhammed Mescidi İmamı Talib Şerif de farklı toplumlar arasındaki kardeşliğe ve toplumsal paylaşıma atıf yaparak Amerikalı Müslümanlara desteğinden dolayı Biden yönetimine teşekkür etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN