Biden'ın oğlu bu kez fena yakalandı: Gerçekler tamire verdiği bilgisayarlarda ortaya çıktı

Biden'ın oğlu bu kez fena yakalandı: Gerçekler tamire verdiği bilgisayarlarda ortaya çıktı

ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden'ın 2019'da bir bilgisayar tamircisine verdiği bilgisayarlarında, yolsuzluklara ilişkin önemli detayları ortaya çıkardı. Bilgisayarları verip bir daha hiç almadığı tamirci John Paul Mac Isaac, konuyla ilgili başından geçenleri kitaplaştırdı.

Adı sık sık yolsuzluklarla ve cinsel skandallarla gündeme gelen ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden, bu sefer de hakkında yazılan bir kitabın başına açacağı dertlerle karşı karşıya.

2019 yılında üzerine sıvı dökülmüş olan bilgisayarları sarhoşken bir bilgisayar tamircisine veren Hunter, bunların şifresini de tamirciyle paylaşmış. Ancak hiçbir zaman bilgisayarları almaya gelmemiş.

İlk baş onu tanımayan bilgisayarcı John Paul Mac Isaac daha sonra durumdan şüphelenerek bilgisayardaki önemli belgeyi incelemiş. Burada çok sayıda para akışını gösteren ve kayda geçirilmediği ortaya çıkartan bir dosyayla karşılamış.

BÜTÜN YAŞANANLARI KİTAPLAŞTIRDI

Isaac tarafından yazılan kitapta Hunter Biden hakkında çok önemli detaylara yer verildi. Hürriyet'te yer alan habere göre, elinde üç tane MacBook Pro tutan ve gündelik giysileriyle hiç de ünlü birine benzemeyen Hunter Biden, Isaac’in dükkanına kapanış saatine çok yakın bir zamanda girdi.

Elindeki bilgisayarları işaret ederek Isaac'a "Bunlardan kurtarılan verilere ihtiyacım var, ancak hepsinde sıvı hasarı var ve açılmıyorlar" diyen Hunter Biden, söz konusu bilgisayarların şifrelerini de tamirciye verdi.

Sarhoş olan Hunter Biden, bir daha o bilgisayarları almak için uğramadı.

FBI'YA TESLİM ETTİ

John Paul Mac Isaac, bilgisayarların üzerinde bulunan bir Beau Biden Vakfı çıkartmasını görünce kiminle sohbet ettiğini anladı.

Isaac, telefon numarası ve e-postası gibi detayları toplayarak sisteme yükledi. Normalde bilgisayarları teslim aldıktan sonra dükkanını kapatıp, işe ertesi gün devam etmesi gerekirken içinden bir ses ona bu işi şimdi yapmasını söyledi.

13 inç 2015 MacBook Pro’nun ise biraz daha iyi durumda olduğunu fark eden Isaac, klavyesi çalışmayan bilgisayara harici bir klavye ekledi ve bu şekilde çalıştırmayı başardı.

Bir yıl bekledikten sonra FBI’a gitmeye karar veren Isaac, elindeki tüm bilgi ve belgeleri devlet görevlilerine teslim etti.

YOLSUZLUK BELGELERİ

16 Ocak 2017 tarihli, PDF olarak kaydedilmiş bir e-postaya rastlayan Isaac en üstte 2013, 2014 ve 2015 yılları yazılı olduğunu gördü. Her yılın yanında kazanılan vergiye tabi gelir miktarı vardı: 2013'te 833.000$+, 2014'te 847.000$+, 2014'te 1.247.000$+, 2015'te 2.478.000$+ olarak değiştirilmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN