Büyük coşkuyla kutladılar! İsrail'in serbest bıraktığı Filistinliler ailelerine kavuştu

İsrail ile Hamas arasında geçtiğimiz gün esir takası mutabakatı yapıldı. Bu kapsamda 39 Filistinli esir serbest bırakılırken Batı Şeria'ya gelen esirlerin aileleri ile kavuşma anı büyük bir coşkuyla kutlandı.

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze'ye saldırıları devam ederken geçtiğimiz gün esir takası mutabakatı yapıldı. Hamaz tarafından bırakılan 13 İsrailli esirin ulaşmasının ardından İsrail ise 39 Filistinli esiri bırakarak Uluslararası Kızılhaç Komitesi yetkililerine teslim etti. Yüzlerce Filistinli serbest bırakılan esirleri karşılamak için Filistin ve Hamas bayraklarıyla Batı Şeria'nın Betunya Beldesi'ne toplandı. Serbest bırakılan Filistinli esirleri taşıyan otobüsler Betunya'ya ulaştı. Aileleri ile kavuşan esirler coşkuyla karşılandı. Filistinli bir kadın şükür secdesi yaparken ailelerin kavuşma anında ise duygusal anlar yaşandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN