Büyük ikramiyeye kazanan adamın yaptığı ilk iş, kadınları kızdırdı

Büyük ikramiyeye kazanan adamın yaptığı ilk iş, kadınları kızdırdı

Loto çekilişinden büyük ikramiye kazanan Kürşat Yıldırım'ın sevgilisinden ayrılması kamuoyunda tepkiyle karşılandı. Gazetelere konu olan haber sonrası kendini savunan 41 yaşındaki adam, "Ben onun kadınlığına değil, insanlığına aşık olmuştum" dedi.

Almanya'nın Dortmund kentinde yaşayan Kürşat Yıldırım, loto çekilişinden kazandığı 9 milyon 900 bin euro (yaklaşık 190 milyon 736 bin 333 TL) ile ilk olarak Ferrari ve Porsche marka araba satın aldı.

Alman basınında yer alan haberlere göre, 41 yaşındaki adam, kendisine çıkan büyük ikramiyenin ardından kız arkadaşından ayrıldı.

almanya-lotoyu-kazanan-kursat-yildirim-kimdir-kac-yasinda-nereli.jpeg

"BANA HEP CANIM DERDİ, PARADAN SONRA ÇOK DEĞİŞTİ"

Türkiye doğumlu Kürşat Yıldırım'ın 2022 Mayıs ayından beri birlikte olduğu 50 yaşındaki kız arkadaşı, basından yöneltilen soruları yanıtladı.

'Şoke olduğunu' aktaran kadın, "Paranın onu nasıl değiştirdiği inanılmaz. Hep el ele tutuşurduk. Bana hep 'canım' derdi. Lotoyu kazandıktan sonra beni aradı ve 'Tatlım, zenginim, sana her şeyi alacağım!' dedi" diye konuştu.

İsmi açıklanmayan kadın, "Daha sonra beni hiç sevmediğini ama onun kız arkadaşı olmaya devam etmem için bana para ödemek istediğini söyledi" ifadelerinde bulundu.

almanya-dprtmund-kursat-yildirim-ne-yapiyor-meslegi-ne.jpg

"KADINLIĞINA DEĞİL, İNSANLIĞINA AŞIK OLMUŞTUM"

Konuyla ilgili yerel basına konuşan Kürşat Yıldırım ise, "O benim için özel bir kadın, gerçekten her zaman yanımda oldu. Ama ben onun insanlığına ve sıcaklığına aşık oldum, bir kadın olarak ona değil, ona açıkça söyledim" dedi.

Daha önce uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve kaçakçılık dahi yaptığını açıklayan Kürşat Yıldırım, yaklaşık 10 milyon euro ikramiye kazandıktan sonra ilk olarak işinden ayrıldı.

Bir Ferrari ve bir Porsche satın aldığını söyleyen 41 yaşındaki adam, kaliteli bir kol saati aldığını da dile getirdi. Bunları 'yatırım' olarak tanımlarken, "En sevdiğim kafeyi de satın aldım" dedi.

kursat-yildirim-lotodan-ne-kadar-kazandi.jpg

kursat-yildirim-lotodan-kazandigi-parayla-ne-yapti.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN